|

Vagner Love'dan 'Mbappe' itirafı

Alanyaspor'da bu sezon attığı 21 golle Süper Lig kariyerine müthiş bir başlangıç yapan ve gol krallığı yarışında birinci sırada olan Vagner Love, Brezilya basınına konuştu. 32 yaşındaki futbolcu, röportajında tüm dünyanın peşinde koştuğu Mbappe ile ilgili de gündem olacak bir detayı paylaştı.

Yeni Şafak
09:15 - 16/05/2017 Salı
Güncelleme: 09:42 - 16/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Süper Lig'de 21 gol atma başarısı gösterdi.
Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Süper Lig'de 21 gol atma başarısı gösterdi.

Kardemir Karabükspor karşısında hat-trick yaparak gol krallığındaki liderliğini iyice pekiştiren Vagner Love, Brezilya'nın ünlü gazetesi Globo Esporte'ye özel bir röportaj verdi. Türkiye kariyeriyle ilgili olumlu ifadeler kullanan yıldız golcü, Monaco'da futbol oynarken Mbappe için yönetime, yıldızı parlayacak oyuncu değerlendirmesinde bulunduğunu söyledi. İşte Vagner Love'un röportajından öne çıkanlar;

"Türkiye'de olmak harika bir şey"
  • "Buradaki hayatım oldukça güzel. Aslında bu biraz şaşırttı beni. Burada olmak farklı bir kültürü tanımak harika bir şey. Yaşadığım yerin Rio de Janeiro'ya çok benzediğini düşünüyorum. İnsanların misafirperverliği, sıcaklıkları gerçekten olağanüstü. Burada ailemle kalıyorum. Henüz Türkçe konuşmuyorum. Kulüpte bir tercüman var. Şehirden birkaç arkadaş yaptım. Carlos Garcia, Daniel Candeias, babası Brezilyalı olan Junior Fernandes gibi Portekizce konuşan futbolcular var. Garcia ve Candeias zaten buradaydı ve bana oldukça yardımcı oldular. Grupla daha hızlı kaynaştım. Onlar transferimde büyük pay sahibiydi."
Monaco'dan ayrılış süreci

  • "Monaco'dan ayrılmak istedim çünkü çok fazla forma şansı bulamamıştım. Sonra Türkiye'den bir teklif geldi ve kabul ettim. Monaco'nun başardıklarından memnunum. İyi iş çıkarıyorlar. Oradaki arkadaşlarıma minnettarım."
"Mbappe'yi yönetime söylemiştim"
  • "Mbappe genç biri, oldukça yetenekli. Bizle yaptığı antrenmanlarda o yeteneği görüyordum. Ayrılmadan önce başkan yardımcısı bize gelip "altyapıdan idmanlara katılan futbolculardan hangisi parlar?" diye anket yapmıştı. Ben onun adını yazmıştım. Ama bu kadar hızlı yükseleceğini tahmin etmiyordum. Neymar, Gabriel Jesus, Mbappe gibi oyuncular futbolu daha parlak yapıyorlar."
#Vagner Love
#Monaco
#Alanyaspor
7 yıl önce