|

Valencia Konyasporlu Skubic'i istiyor

Barcelona'nın Valencia'nın sağ beki Joao Cancelo'yla büyük ölçüde anlaşmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Cancelo'nun alternatifleriyle şimdiden görüşmelere başlayan Valencia'nın Konyaspor'un yıldızı Skubic'i ciddi bir bonservis bedeliyle transfer edeceği aktarıldı.

Yeni Şafak
08:35 - 30/12/2016 Cuma
Güncelleme: 08:51 - 30/12/2016 Cuma
Yeni Şafak
Konyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Skubic'e Valencia Kulübü talip oldu.
Konyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Skubic'e Valencia Kulübü talip oldu.

Barcelona'nın sezon sonunda Valencia'dan Joao Cancelo'yu kadrosuna katacak olması sürpriz bir transfer gelişmesini de beraberinde getirdi.



İspanyol basınında yer alan haberlere göre Portekizli sağ beki Cancelo'yu Barcelona'ya kaptıran Valencia, bu bölge için ilk anternatifini belirledi. Atiker Konyaspor'un Sloven futbolcusu Nejc Skubic'i listenin en başına yazan İspanyol kulübü 27 yaşındaki sağ bek için 2.5 milyon euro gibi bir rakamı da gözden çıkardı.



Geçtiğimiz sezonun devre arasında Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Domzale takımında transfer edilen futbolcu için sadece 100 bin euro ödenmişti. Yeşil beyazlılar, Skubic'i Valencia'ya 2.5 milyon euro gibi bir rakama satması durumunda bu transferden oldukça yüksek bir kar yapmış olacak.



Skubic bu sezon Konyaspor formasıyla 25 resmi maça çıkarken 3 asist yapma başarısı gösterdi.






#Konyaspor
#Skubic
#Valencia
7 yıl önce
default-profile-img