|

Van Persie ile çok özel

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Hollandalı yıldız ile yaptığı görüşmede, “Ben seni anlamaya çalışıyorum ancak sen de bana yardımcı olmalısın. Takıma zarar verecek davranışlardan kaçınmalısın” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2016 Pazar
Güncelleme: 03:20 - 30/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Hollandalı yıldız Robin van Persie, krizini çözerek sezona sorunsuz başlamak istiyor. Portekizli çalıştırıcı, bunun için de Hollandalı golcüyle özel bir görüşme yaptı. Van Persie'ye “Sen bu takımın önemli bir yıldızısın” diyen Pereira, "Seni anlamaya çalışıyorum ama sen de buradaki düzenin bozulmaması için bana yardımcı olmalısın. Takıma zarar verecek tutumlardan kaçınmalısın. Tecrübelerini takıma aktar-


malı, futbolculara yardımcı olmalısın. Senden özveri ve mücadele bekliyorum. Kendi egolarımızı bir kenara bırakıp, sadece F.Bahçe'nin başarısı için sahaya odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.



İYİLEŞMEDEN FORMA YOK


Van Persie de Pereira'nın bu yaklaşımı üzerine F.Bahçe'nin başarısı için mücadeleye devam edeceğini dile getirdi. Bu arada teknik direktör Vitor Pereira, hafif sakatlığı bulunan van Persie'yi tam hazır olmadan sahaya sürmek istemiyor. Hollandalı yıldızın antrenman ritmini yakalaması için özel program uygulayacak ve lig başlayana kadar tam olarak hazır olması sağlanacak. Van Persie de kendi özel fizyoterapisti eşliğinde özel program doğrultusunda çalışacak.


#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
#Robin van Persie
8 yıl önce