|

van Persie krizine başkan el koydu

Teknik direktör Vitor Pereira, her ne kadar adaletli davrandığını savunsa da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, polemiklerin takıma zarar verdiğini düşünerek Portekizli teknik adamı dikkatli olması konusunda uyardı

Yeni Şafak ve
08:49 - 9/02/2016 Tuesday
Güncelleme: 08:50 - 9/02/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçında sonradan oyuna giren, genellikle Fernandao'nun yedeği olan Robin van Persie polemiği dinmek bilmiyor. Teknik direktör Vitor Pereira, Fernandao tercihini “Ben adaletli davranıyorum. Antrenmanlarda kim daha iyiyse ona formayı veriyorum" şeklinde savunsa da bu açıklamaları, van Persie'nin neden yedek kaldığının sorgulanmasının önüne geçemiyor. Vitor Pereira ile van Persie arasında yaşanan krizin takıma zarar vermeye başlaması üzerine Başkan Aziz Yıldırım duruma el koydu. Teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya gelen Yıldırım, Portekizli hocaya van Persie ile yaşanan gerginliğin takıma zarar verdiğini, Hollandalı yıldızı kazanması gerektiğini söyledi. Daha önce de van Persie ile teknik direktör Pereira arasında oyuna girme esnasında yaşanan el kol hareketli tartışma büyümüş, Başkan Aziz Yıldırım, günlerce süren krizi yatıştırmıştı.



KAPTANLAR TAKIMA SESLENDİ


Fenerbahçe'de takım kaptanları Gökhan Gönül ve Volkan Demirel takım arkadaşlarını toplayarak moral konuşması yaptı. İki kaptan takıma seslenirken, "Antalyaspor karşısında bize yakışmayan bir oyunla kötü bir sonuç aldık. Ancak bu maç geride kaldı. Camia bizden şampiyonluk bekliyor. Bu lig daha çok sürprizlere gebe, ama rakiplerimizin aksine bizim en küçük bir kayba dahil tahammülümüz yok. Sonuna kadar savaşmak zorundayız. Her maçımız bir final niteliğinde. Bu haftalarda alınacak puan kayıpları hedefe giden yolda önümüzü tıkar. Kalan maçlarımızı kazanarak sezon sonunda şampiyon olmalıyız " ifadelerini kullandı; bu konuşmayla küskün olan van Persie ve Fernandao'nun aralarındaki buzların erimesi de sağlandı.



Nani ve van Persie'ye özel program


Gribal enfeksiyon nedeniyle 2 gündür idmana çıkmayan van Persie'ye dün sabah idmanında özel program uygulandı. Sahada düz koşu yapan Hollandalı yıldız, daha sonra salonda tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Nani de antrenmana çıkmayarak özel program dahilinde çalıştı. Antrenmanda sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Markovic ve Ba da takımdan ayrı çalıştı.



Pereira: Kesinlikle şampiyon olacağız


F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor mağlubiyetine rağmen şampiyonluktan emin. Her takımın puan kaybedeceğini hatırlatan Portekizli teknik adam, “Hiçbir lig sezon ortasında kazanılmaz. Kötü bir mağlubiyet aldık diye pes edecek halimiz yok. Görev yaptığım tüm kulüplerde şampiyonluklar yaşadım. Bu sezon da şampiyon olacağız" dedi.



Mahmut Uslu: Korkmuyoruz


F.Bahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Diyarbakır'da oynayacakları Amed Sportif maçıyla ilgili hiçbir korkularının olmadığını söyledi. Başkan Aziz Yıldırım'ın yurt dışında olması nedeniyle sarı-lacivertli kafilenin başında Diyarbakır'a gidecek Uslu, "Diyarbakır'a F.Bahçe sevgisini taşımak için gideceğiz. Aslanlar gibi gidip geleceğiz" ifadelerini kullandı.









#Vitor Pereira
#van Persie
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
#Mahmut Uslu
8 years ago