|

Van Persie'ye 'Milan' kancası

İtalyan devi, daha önce birçok kez gündemine aldığı Hollandalı yıldız için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Milan’ın planı, Van Persie’yi bir yıllığına kiralayıp sonra bedelsiz olarak kadroya katmak.

Yeni Şafak
08:36 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:41 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Robin van Persie bu sezon Fenerbahçe formasıyla oynadığı 20 maçta 9 gol attı.
Robin van Persie bu sezon Fenerbahçe formasıyla oynadığı 20 maçta 9 gol attı.

Fenerbahçe'nin en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Robin van Persie, yönetim tarafından da gözden çıkartılmıştı. Sarı-Lacivertliler, 33 yaşındaki oyuncunun menaceri Kes Voos'la görüşüp, yeni sezonda başka bir kulüp bulmalarını isteme kararı almıştı. Van Persie'nin eski kulübü Feyenoord, yıldız futbolcuya “Yuvana dön" çağrısı yaptı.



Süpriz talip!


Fanatik'in haberine göre; Hollandalı'nın sürpriz talibi ise İtalyan devi Milan oldu. Milan, Manchester United'dan ayrılma kararı aldığı dönemde de RvP ile ilgilenmiş ancak o dönem ekonomik küçülmeye gittikleri için, oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. İtalyanlar, yıldız futbolcu için yeniden harekete geçiyor. Ancak Milan, RvP için bonservis bedeli ödemek istemiyor.



Kjaer'i de istiyorlar


Fenerbahçe'nin senelik 5.7 milyon Euro (22.2 milyon TL) maaştan kurtulmak istemesi nedeniyle Milan, Van Persie'yi 1 yıllığına kiralayıp, Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesi bitince de bonservisiyle kadroya katmayı planlıyor. Fenerbahçe Yönetimi ise az da olsa gelir elde etmenin peşinde. Sarı-Lacivertliler, daha önce Kjaer için 12 milyon Euro'yu (46.6 milyon TL) gözden çıkaran Milan'a, iki oyuncuyu birlikte daha yüksek bir bedele satma teklifi yapabilir.






#Van Persie
#Fenerbahçe
7 yıl önce