|

Villarreal Oscar Romero'yu istiyor

Fenerbahçe'nin Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak istediği 10 numara adaylarından biri olan Oscar Romero, devre arası transfer döneminde La Liga'ya gidebilir.

Yeni Şafak
15:46 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:21 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Racing'de forma giyen Oscar Romero'nun La Liga kulüplerinden Villarreal'e transfer olacağı iddia edildi.
Racing'de forma giyen Oscar Romero'nun La Liga kulüplerinden Villarreal'e transfer olacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve devre arası transfer döneminde sarı lacivertlilerin en önemli hedefleri arasında olan Paraguaylı 10 numara Oscar Romero, Villarreal'in gündemine girdi.



Arjantin basınına yansıyan haberlere göre Paraguaylı futbolcuyla yakından ilgilenen La Liga kulübünün 7.5 milyon euroluk (25 milyon TL) bir teklifle Racing kulübünün kapısını çalacağı ifade edildi. Fenerbahçe'ye transferi transferin son gününde yaşanan evrak sıkıntısı yüzünden gerçekleşmeyen futbolcunun Avrupa'da oynama hayalinin altı çizilirken yıldız futbolcu için bir çok Avrupa kulübünün beklemede olduğu belirtildi.



Hatırlanacağı üzere yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe, Racing kulübü ile görüşmelerde bulunmuş ancak evrakların yetişmeme riski sebebiyle bu transfer Ocak ayına bırakılmıştı. Oyuncunun menajeri Daniel Campos da yaptığı açıklamada 'keşke bir günümüz daha olsaydı' ifadelerini kullanmıştı.




















#Oscar Romero
#Fenerbahçe
#Villarreal
8 yıl önce