|

Visca’da sona doğru

Trabzonspor, daha önce teklif götürdüğü Başakşehir’in başarılı hücum oyuncusu Edin Visca'nin transferi için görüşmelere başlıyor. Başkanı Muharrem Usta, Boşnak oyuncu için Başakşehir yönetimi ile pazartesi günü masaya oturacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:47 - 28/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmaları ve kamp yeri için Avrupa seyahatine çıkan teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlıyor. Yönetim, transfer çalışmaları için pazartesi günü girişimlere başlayacak. Öncelikli olarak pazartesi günü hücuma yönelik kanat oyuncusu Edin Visca transferi için Medipol Başakşehir yönetimi ile bir araya gelmesi planlanan Başkan Muharrem Usta'nın Boşnak futbolcu için daha önceki teklifi yineleyeceği öğrenildi. Yönetim, bu oyuncu için daha önce 3.5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra 3 de futbolcu takası önerisinde bulunmuştu. Ayrıca bu transferde Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncu Eren Albayrak'ın Trabzonspor'a gelmesi gündeme gelmişken Başakşehir'in talip olmasıyla Trabzonspor'un devreden çıkmasının etkili olacağı belirtildi.



Divan toplantısı bugün


Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulu bugün toplanıyor. Trabzonspor Akademisi Kadir Özcan tesislerinde yapılacak ve saat 13.00 da başlayacak toplantıya Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulunun yanı sıra eski başkanlar ile yönetim kurulu eski üyelerinin geniş kapsamlı katılması bekleniyor.





#Trabzonspor
#Edin Visca
#Muharrem Usta
8 yıl önce