|

Vodafone Park'a icra memurları geldi

Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone Park'ın inşaatında anlaştığı şirketlerden birine verdiği çeklerin karşılıksız çıktığı belirtildi. Bunun üzerine icra memurlarının stadın kapısına geldiği ifade edildi.

Yeni Şafak
13:27 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:56 - 17/08/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş Vodafone Park.
Beşiktaş Vodafone Park.

Beşiktaş’ın yeni yaptırdığı stadı Vodafone Park Stadı’nda icra şoku yaşandığı belirtildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Beşiktaş Kulübü'nün, stadın bir bölümünün alçıpan, sıva ve boya işlemleri için anlaştığı şirkete verdiği çekler karşılıksız çıktı ve Vodaofne Park'ın kapısına icra memurları geldi.

İcra memurlarına borcu ödeyeceklerini söyleyen Beşiktaş avukatlarının, karşı tarafın da bu teklifi kabul etmesi üzerine haciz işleminden şimdilik kurtulduğu aktarıldı.

"Şartlara uyulmazsa tekrar hacze gitme hakkımız saklıdır"

Konuyla ilgili açıklama yapan alacaklı inşaat şirketinin avukatı Kaan Aydın, haciz işlemi için gittikleri statta Beşiktaş kulübü avukatlarıyla görüştüklerini belirterek, "Kısmi bir ödeme yapmayı kabul ettiler. Biz de bunu kabul ettik. Aramızda protokol yaparak kalan kısmı da taksitle ödemeyi kabul ettiler. Biz de iyi niyet çerçevesinde bu talebi kabul ettik. Amacımız fiili haciz değildir, alacağın karşılanmasıdır. Ancak protokol şartlarına uyulmaması durumunda tekrar fiili hacze çıkma hakkımız saklıdır. Bu borcun ödenmemesi müvekkil şirketin ifasına sebep olabilecek niteliktedir" dedi.

#Beşiktaş
#Vodafone Arena
7 yıl önce