|

Volkan Babacan için kritik süreç

Çaykur Rizespor maçının ardından basın mensuplarına saldıran futbolcular arasında yer alan Başakşehirli Volkan Babacan'a milli takım kapıları kapanıyor. Başarılı file bekçisi PFDK'dan ceza alması halinde Kosova ile 11 Haziranda oynanacak maçta forma giyemeyebilir.

Yeni Şafak
13:41 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 14:04 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Volkan Demirel'in ardından milli takım formasının yeni sahibi olan Volkan Babacan da milli takıma alınmama tehlikesiyle karşı karşıya.
Volkan Demirel'in ardından milli takım formasının yeni sahibi olan Volkan Babacan da milli takıma alınmama tehlikesiyle karşı karşıya.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesinde kendisine edilen küfürler sebebiyle sahayı terk etmişi sonrasında ise milli takıma alınmamıştı. Başakşehir kalecisi Volkan Babacan da Rizespor maçı sonrasında basın mensuplarına saldırmış ve tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmişti. Yaşanan bu olayın ardından Volkan Babacan'ın da Volkan Demirel gibi milli takıma alınmama tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi.

PFDK'ya sevk edilen futbolcular arasında yer alan Volkan Babacan'ın TFF'den alacağı ciddi bir ceza ile milli takıma seçilemeyeceği belirtiliyor. Volkan Demirel olayının bu konuya emsal teşkil edeceğini belirten futbol yorumcuları, Terim'in Kosova ile 11 Haziran'da oynayacakları mücadelede Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'a teslim edebileceğini ifade ediyor.

Volkan Babacan ve kavgaya karışan diğer futbolcularla ilgili PFDK kararlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.




#Volkan Demirel
#Volkan Babacan
#Fatih Terim
7 yıl önce