|

Volkan Demirel Fatih Terim'in sözlerine cevap verdi

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini yeniden kadroya alabileceğini açıklaması üzerine, "Çağrıldığım anda koşa koşa giderim" cevabını verdi.

Yeni Şafak
12:49 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:30 - 14/11/2016 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki kalecisi Volkan Demirel, 63 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı gösterdi.
Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki kalecisi Volkan Demirel, 63 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı gösterdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'i en çok oynatan kişi olduğunu ifade ederken tecrübeli kaleciyi tekrar milli takıma alabileceğinin mesajını vermişti. Terim'in, bu açıklamaları Volkan Demirel'i rahatlattı.



Fanatik'te yer alan habere göre; tecrübeli eldiven bununla ilgili olarak, “Her zaman söylediğimi tekrarlıyorum. Ben milli arzularla yanan bir oyuncuyum. Hocamın da dediği gibi uzun yıllar Ay-Yıldızlı formaya hizmet ettim. Çağrıldığım anda koşa koşa gidip, hizmetimi sürdürürüm" dedi.





Kazakistan maçı sahayı terk etmişti

Hatırlanacağı üzere Volkan Demirel, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takımın TT Arena'da Kazakistan'ı ağırladığı maç öncesinde ısınırken, kale arkasından yapılan küfürlü tezahüratlar sonucunda sahayı terk etmiş ev tüm ısrarlara rağmen geri dönmemişti. Tecrübeli kaleci o tarihten bu yana hiç A Milli Takım'a çağrılmadı.















#Volkan Demirel
#Fatih Terim
#Türkiye A Milli Futbol Takımı
7 yıl önce