|

Volkan Demirel’den Milli Takım yorumu

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, A Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili soruya, “Performansım kötü olabilir. Twit atmıyor olabilirim, aramıyor olabilirim. Lobim yoktur. Yani bir sürü şey sayabilirim. O yüzden kendimde suçu arıyorum. Onun dışında da milli takıma başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

Yeni Şafak
22:43 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 19:46 - 6/11/2016 Pazar
IHA
Volkan Demirel, 63 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı göstermişti.
Volkan Demirel, 63 kez A Milli Takım formasını giyme başarısı göstermişti.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği maç sonrası gazetecilerin karşısına geçen sarı-lacivertlilerin takım kaptanı kaleci Volkan Demirel, önemli açıklamalarda bulundu.



“Twit atmıyor olabilirim"

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in daha önce kadroya almadığı oyuncuları tekrar milli takıma çağırmasına rağmen, kendisinin çağrılmamasını nasıl değerlendirdiği sorulan Volkan Demirel, “Açıkçası ben şöyle söyleyeyim. Artık her milli takım zamanında bunların bana sorulması hem bana hem de orada olan arkadaşlara saygısızlıktır. Artık olan oluyor. Biten bitiyor. Çağrılmak çağrılmamak önemli değil. Herhalde bazı şeyleri yanlış yapıyorum veya yapamıyorum. Onu düşünmem lazım. Onun dışında da fazla söyleyebilecek bir şey yok. Ben milli takımdaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Gidip gelen arkadaşlara da tekrar hayırlı olsun diliyorum. Fazla da bu konu hakkında konuşmaya gerek yok. Demek ki ben yanlış bir şeyler yapıyorum. Onları da kendimde düzeltmem lazım. Performansım kötü olabilir. Twit atmıyor olabilirim. Aramıyor olabilirim. Lobim yoktur. Yani bir sürü şey sayabilirim. O yüzden kendimde suçu arıyorum. Onun dışında da milli takıma başarılar diliyorum" dedi.



Derbi değerlendirmesi

Haftaya oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili soruya da cevap veren Demirel, “Derbi maçlarında pozisyonumuz ne olursa olsun o maçtan önce durumu kimse okuyamaz. O maçın havası ve atmosferi her zaman farklıdır. Biz sahaya çıktığımız zaman o derbinin bilinciyle sahaya çıkacağız. Derbinin öncesi düşünülmez. Onlar da kötü olabilir biz de kötü olabiliriz ama sahaya çıktığınız zaman skoru o günkü şartlar belirler" dedi.



Hakemlerin kendileriyle ilgili verdiği kararlar hakkındaki soruya da yanıt veren Demirel, “Ben çok konuşurum da burada, şimdi yanlış konuşmayım. Kamuoyunun yorumları ortada. Konuşacak çok şey var da konuşursam yanlış konuşurum. Zaten dilimin ayarı yok. O yüzden ben yorum yapmayım. Bu ligde konumumuz ne olursa olsun bu ligde şampiyonluğun ortağıyız. Biz olmadan bu lig olmaz ki" şeklinde konuştu.












#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#Milli Takım
7 yıl önce