|

West Ham United'dan Beşiktaş'a komik teklif

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, siyah beyazlıların iki futbolcusu Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'ye talip oldu. Beşiktaş'a ilk teklifini yapan İngiliz kulübü siyah beyazlı yöneticilerin tepkisini çekti.

Yeni Şafak
10:48 - 26/05/2016 Thursday
Güncelleme: 11:00 - 26/05/2016 Thursday
Yeni Şafak
Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'nin gol sevinci...
Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'nin gol sevinci...

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta elde edilen başarıda pay sahibi oyuncular Avrupa kulüplerinin gündeminden düşmüyor.



Siyah-beyazlı oyunculara en büyük ilgiyi ise 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Beşiktaş'ı çalıştıran, geçen sezon ise İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın başına geçen Hırvat teknik direktör Slaven Bilic gösteriyor. İngiltere'deki FA Cup'ı Manchester United'in kazanmasıyla önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde doğrudan mücadele etme hakkı kazanan Londra ekibinde Bilic, kadrosunu güçlendirmek istiyor.



Bu amaçla Beşiktaş forması giyen eski öğrencilerine yönelen Hırvat teknik adam, Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson'u kadrosunda görmek istiyor. Slaven Bilic'ten bu iki oyuncunun alınmaları yönünde rapor alan West Ham yönetimi ise Beşiktaş'la temasa geçerek resmi teklifini sundu. İngilizler iki oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını toplam 13 milyon euro ile çaldı. Siyah beyazlı yönetim ise bu teklifi çok düşük bulduklarını ve Atiba'yı satmayı düşünmediklerini, Gökhan Töre'yi ise 15 milyon Euro'dan aşağı satmayacaklarını bildirdi.








#Beşiktaş
#West Ham United
#Atiba Hutchinson
#Gökhan Töre
8 years ago