|

Wijnstekers: Sakat değilse Van Persie iyi bir seçim

Feyenoord Kulübü'nün efsane isimlerinden Ben Wijnstekers, Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Van Persie'nin sakat olmaması halinde iyi bir seçim olabileceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
10:30 - 14/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:43 - 14/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
34 yaşındaki Vanb Persie sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 4 maçta görev aldı.
34 yaşındaki Vanb Persie sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 4 maçta görev aldı.

Fenerbahçe'nin devre arasında yollarını ayırmaya hazırlandığı ve eşyalarını toplamaya başlayan Robin van Persie, ülkesi Hollanda'ya dönmeye hazırlanıyor. Feyenoord ile prensipte anlaştığı iddia edilen yıldız oyuncu için Hollanda kulübünün efsane isimlerinden Ben Wijnstekers, Van Persie'nin sakat olmaması halinde iyi bir seçim olabileceğini söyledi.

"Ben olsam Van Persi'yi alırdım"

Hollanda basınına verdiği röportajda van Persie ve Feyenoord iddialarının sorulması üzerine Wijnstekers, "Ben olsam van Persie'yi alırdım. Hala belli bir kaliteye sahip. Ancak sakatlık durumunu da bilmelisiniz. İyileşecek durumdaysa, takıma ve gençlere katkı sağlayabilir. Jorgensen ile birlikte oynayabilirler. Ama sakat bir van Persie'ye sahipseniz bu hiçbir şeye sahip değilsiniz demektir" ifadelerini kullandı.

Yaz transfer döneminde Feyenoord, ciddi şekilde van Persie ile ilgilenmiş ancak Hollandalı oyuncunun yüksek maliyeti bu transferin sona ermesine engel olmuştu.

#Fenerbahçe
#Van Persie
#Feyenoord
6 yıl önce