|

Wilfried Bony Swansea'ye geri dönüyor

Beşiktaş ve Galatasaray'ın forvet transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Wilfried Bony, eski takımı Swansea'ye geri dönüyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fildişili golcünün eski takımıyla büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

Yeni Şafak
14:54 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 12:10 - 24/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
İngiliz basını Wilfried Bony'nin eski takımı Swansea'ye geri döneceğini iddia etti.
İngiliz basını Wilfried Bony'nin eski takımı Swansea'ye geri döneceğini iddia etti.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Wilfried Bony'nin eski takımı Swansea'ye geri dönüş hazırlığına olduğu belirtildi. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Premier Lig'den ayrılmak istemeyen futbolcunun eski kulübüyle anlaşmaya vardığı aktarıldı.



2015 yılının yaz transfer döneminde Swansea'den 32 milyon euroya transfer ettiği futbolcu için 25 milyon euro bonservis bedeli belirlendiği ifade edilirken Swansea'nin bu ücret için pazarlık halinde olduğu aktarıldı. Express'in haberine göre Swansea'nin oyuncuya geri dön çağrısında bulunduğu ve bonservisiyle alınamasa bile oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacağı belirtildi.


  • Wilfried Bony geçtiğimiz sezon Manchester City formasıyla 9 gol attı. Fildişiki golcü 6 da asist yapma başarısı gösterdi.





#Bony
#Beşiktaş
#Swansea
#Galatasaray
#Manchester City
8 yıl önce