|

Yabancı sınırı için çalıştay toplanacak

Kulüpler Birliği ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Yabancı sınırlaması için 2019'a kadar süremiz var. TFF'nin de katılımıyla bir çalıştay yapacağız" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:12 - 16/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
​Galatasaray ve Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, birliğin dünkü toplantısı sonrasında yabancı sınırı ve VAR (Video Hakem Sestemi) ile ilgili açıklamalar yaptı.
​Galatasaray ve Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, birliğin dünkü toplantısı sonrasında yabancı sınırı ve VAR (Video Hakem Sestemi) ile ilgili açıklamalar yaptı.

Galatasaray ve Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, birliğin dünkü toplantısı sonrasında yabancı sınırı ve VAR (Video Hakem Sestemi) ile ilgili açıklamalar yaptı. Özbek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Bu da 2019 yılının sonuna kadar mevcut uygulamanın devam etmesi yönünde. Yabancı sayısının sınırlanmasını bir aritmetik sınırlama olarak düşünmüyoruz. 2019'a kadar süremiz var. TFF'nin de katıldığı bir çalıştayda tartışmak için karar aldık” dedi.

VAR GELECEK SEZON UYGULANACAK

VAR (Video Hakem Sistemi) ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirten Özbek, “Türkiye Futbol Federasyonu ile görüştük. Sezon sonu için hazır olması bekleniyor. VAR uygulaması gelecek sezondan itibaren kullanılacak” ifadelerini kullandı.


Başakşehir öncesi Tolga sevinci

Galatasaray'ın, ligde en yakın takipçisi Başakşehir ile cumartesi günü yapacağı karşılaşma öncesinde, sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci'den iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan oyuncunun sağlık heyeti tarafından oynayabilecek duruma getirildiği öğrenildi. Teknik direktör Igor Tudor, kırmızı kart cezası sona eren Ndiaye ile birlikte orta sahada Tolga'yı da kullanıp rakibin oyun kurmasını engellemeye çalışacak.

#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Tolga Ciğerci
6 yıl önce