|

Yalçın Ayhan kulüp şoförüne saldırdı

Yeni Malatyaspor forması giyen defans oyuncusu Yalçın Ayhan'ın Konyaspor maçı sonrası soyunma odasında takım otobüsü şoförüne tekme tokat saldırdığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:42 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:40 - 2/10/2017 Pazartesi
Diğer
Yaz transfer döneminde Yani Malatyaspor'a transfer olan Yalçın Ayhan, sarı-siyahlı ekiple 7 lig maçına çıktı ve 1 gol kaydetti.
Yaz transfer döneminde Yani Malatyaspor'a transfer olan Yalçın Ayhan, sarı-siyahlı ekiple 7 lig maçına çıktı ve 1 gol kaydetti.

Süper Lig'de dün oynanan ve 1-1 sona eren Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçından sonra ev sahibi takımın soyunma odasında kavga çıktığı ifade edildi.

Maç sonu oldukça moralsiz olan futbolculardan Yalçın Ayhan'ın maçtan sonra hıncını takım otobüsünü kullanan şoförden çıkardığı öne sürüldü.

"Önce bağırdı sonra saldırdı"

Fanatik'in haberine göre Yalçın Ayhan, otobüs şoförüne önce bağırmaya başladı. Daha sonra tansiyon iyice yükseldi ve tecrübeli oyuncu tekme tokat şoföre saldırdı.

Teknik heyet ile diğer futbolcuların araya girerek 35 yaşındaki oyuncuyu sakinleştirdiği ifade dildi.

Yalçın Ayhan: Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum

Yaşan bu gelişmelerin ardından Yalçın Ayhan ve menajeri Haluk Canatar konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

Ayhan, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Menajeri olayı anlattı

Menajer Canatar ise olayı doğrularken yaşananlarla ilgili şu bilgileri verdi;

  • "Böyle bir olay oldu. Soyunma odası mahrem bir yerdir. Yeni Malatyaspor'un şoförü hakkında konuşmayacağım, tanımıyorum. Yalçın Ayhan hakkında konuşacağım. Onu çok iyi tanıyorum. Futbol adına kitap yazılsa bu adam Yalçın Ayhan'dır. Maç sonunda şoför soyunma odasına girmiş. Yalçın da yöneticileri Gökhan beye demiş; 'Oyuncular rahat etsin, soyunma odasında kimse olmasın' Şoför sonradan Yalçın'ın yanına geliyor. 'Sen kimsin, gireceğim yere sen mi karar vereceksin?' ifadelerini kullanıyor. Orada bir itişme- kalkışma oluyor. Olay bu kadar. Yalçın'ın en ufak bir şeyini gördünüz mü? Yalçın hatalı olursa ben ya hiç konuşmam ya da 'Yalçın hata yapmıştır' derim. Otobüsün kenarında bağrışmalar oluyor, Yalçın otobüste kavga olunca dışarı çıkıyor. Hepinizin ailesi var. (Rize olaylarıyla ilgili) Bütün branşlarda soyunma odası mahrem bir makamdır. Yalçın, emekçi insanlara saygılı bir insandır. Orada şoförü rahatsız etmemek adına yöneticiyle iletiyor. Yöneticiyle aralarında bir sorun yok. Yeni Malatyaspor'da aile ortamı var."



İlk vukuatı değil

Başakşehir forması giydiği dönemde Rizespor maçı sonrası takım arkadaşları ile birlikte gazetecilere saldırmış ve PFDK tarafından 5 ceza almıştı. Başakşehir Kulübü de Yalçın'ı kadro dışı bırakmıştı.

#Yalçın Ayhan
#Yeni Malatyaspor
7 yıl önce