|

Yanal'ın zor sınavı

Trabzonspor ile ilk sınavını Galatasaray’a karşı verecek Ersun Yanal, 38 günde lig, kupa ve Avrupa’da 11 önemli maça çıkacak; bu maçlar takımın geleceğini belirleyecek.

Yeni Şafak
04:00 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 14/11/2014 Cuma
Yeni Şafak
Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’a 1.5 yıllık imza atan teknik direktör Ersun Yanal’ı zorlu bir periyot bekliyor. Yanal ile zirveye doğru tırmanmanın planlarını yapan 12 puanla 10. sırada bulunan Trabzonspor, hem ligde hem de Avrupa’daki durumunu belirleyecek önemli maçlara çıkacak. Lige verilen milli arada takım toparlama adına çalışmalara başlayan Ersun Yanal, ilk resmi maçına Arena’da Galatasaray'a karşı çıkacak. Bu maçın ardından da zorlu periyot başlayacak. 38 günde 11 maç oynayacak bordo-mavililerde Yanal’ın ilk hedefi 5 maçta 15 puan. G.Saray ve Metalist maçlarına mutlak galibiyet hedefi koyan deneyimli çalıştırıcı, ardından ligdeki G.Birliği, kupadaki Keçiörengücü ve ardından Beşiktaş derbisinde kayıp istemiyor. 

BÜYÜK BİR AİLE OLACAĞIZ 

Trabzonspor ile dün ikinci antrenmanına çıkan Ersun Yanal, oyuncularına kısa bir konuşma yaptı. “Hepiniz ayrı ayrı değerlere sahip olduğunuz için buradasınız” diyen tecrübeli teknik adam, “Büyük bir aile olacağız ve yeniden Trabzonspor'u hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi. 
ALİ KEMAL YAZICI / YENİ ŞAFAK
#ersun yanal
#trabzonspor
#galatasaray
9 yıl önce