|

'Yanlış anlaşıldım'

Sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tatsızlık sonrası kadro dışı bırakılan, daha sonra 'özel izinli' denen milli kaleci, ailesinin yanına gittiği İzmir'den Trabzon'a döndü. Başkan'ın özel uçağına rağmen karayoluyla şehre gelen Onur, "Her şey açığa kavuştu. Şu an çok mutluyum" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 08:45 - 4/08/2015 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor'da bugüne kadar özel izinli olan Onur Kıvrak, dün izni devam etmesine rağmen Trabzon'a geldi. Milli kalecinin İzmir'de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından kendisi için özel bekletilen uçağa binmeyip özel aracıyla Trabzon'a gelmesi, 'restleşme' olarak algılansa da akşam saatlerinde buzları eritecek gelişmeler yaşandı. Makedonya'da Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası, önce kadro dışı bırakıldığı, sonra 'özel izinli' olduğu açıklanan Onur'un, rutin özür açıklamasının ardından nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyordu. Tecrübeli eldiven, dün ilk olarak teknik direktör Şota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma ile görüşerek, yaşananların yanlış anlaşılma olduğunu belirterek krizi dindirdi.



Yanlış anlaşıldım

Trabzon'da Şota ve Hurma ile görüşen Onur, kulübün internet sitesine de bir açıklama yaptı. Milli file bekçisi, "Süleyman ağabeyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şu an çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman ağabey ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı. Onur, daha sonra takımla birlikte idmanına çıkarken, çift kale maçta da yer aldı.



Şota'dan takıma rövanş ayarı


İlk 90 dakikada hem defansif hem de ofansif yönden verim alamayn Şota Arveladze, savunmada taşlarla oynayacak. Cardozo'yu rövanşa özel hazırlayacak Gürcü teknik adam, Mbia ve Cavanda'yı da on bire monte edecek



UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rabotnicki'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, Perşembe günkü ktirik rövanş öncesinde sistemde değişiklik düşünüyor. Gürcü teknik adam, skor olarak risk alması gerekse de oyun şablonu açısından yere daha sağlam basacak.



1- DEFANS DEĞİŞİYOR


İlk müdahaleyi savunma hattına yapacak Gürcü teknik adam, ilk maçta performanslarını ve uyumunu beğenmediği Mustafa Yumlu-Aykut Demir ikilisini bozacak; Uğur Demirok'u savunmanın göbeğine monte edecek.



2- CARDOZO'YA ÖZEL MESAİ


Şota Arveladze, Cardozo için özel mesai harcayacak. Paraguaylı forvetin özellikle fiziki açıdan yetersiz olduğu görülürken Şota, ekstra idmanlarla oyuncusunun açığını kapatmaya çalışacak.



3- TÜM KOZLARINI KULANACAK!


Yeni transfer Mbia, sakatlığını atlatırken Gürcü hoca, bu ismi Medjani'nin yerine oynatmayı planlıyor.



4- SAĞ BEKE LUİS CAVANDA


Salih'in sağ bekteki oyununu yetersiz bulan Şota, bu yarayı yeni transfer Cavanda ile sarmayı düşünüyor.



Rövanşa İskoç hakem


Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Rabotnicki'yi konuk edeceği maçı 34 yaşındaki İskoçlu hakem Steven McLean yönetecek. Medipol Başakşehir-AZ Alkmaar rövanşının hakemi ise İspanyol Carlos Gomez oldu.



Alvarado haber gönderdi


Trabzonspor'un transferi için prensip anlaşmasına vardığı AZ Alkmaar'ın Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, ülkesi basınına bordo-mavili kulüple ilgili bir açıklama daha yaptı. Trabzonspor'a transferinin henüz resmileşmediğini vurgulayan Kosta Rikalı kaleci, “Görüşmeler çok ani gelişti. Bazı hususlarda pürüzler var ancak aşılması kolay. Her şey yolunda giderse birkaç gün içinde Türkiye'ye gelip sözleşme imzalayacağım" ifadelerini kullandı.


#Trabzonspor
#Şota
#Onur Kıvrak
9 yıl önce