|

Yasin Öztekin'e af kapıda

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin'in Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar affedilmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
14:42 - 1/11/2016 вторник
Güncelleme: 12:07 - 1/11/2016 вторник
DHA
Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 10 resmi maçta 3 gol atan Yasin Öztekin, Adanspor maçında oyundan alınmasına büyük tepki göstermişti.
Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 10 resmi maçta 3 gol atan Yasin Öztekin, Adanspor maçında oyundan alınmasına büyük tepki göstermişti.

Sarı-kırmızılı ekibin geçen hafta Adanaspor deplasmanında teknik direktör Riekerink tarafından oyundan alındıktan sonra, formasını çıkarıp yere atan ve hocasına tepki gösteren Yasin Öztekin'in cezasının yankıları sürüyor.



Yasin Öztekin'e Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından verilen ceza, kulüp yönetimi tarafından da tam kadro olarak onaylandı. 29 yaşındaki futbolcunun formasını yere atması yüzünden ayrıca para cezası da kendisine tebliğ edilecek. Ancak Galatasaray'ın bu süreçte ligde çok zorlu bir maç trafiğine girecek olması da kafalarda soru işaretine neden oldu.




Zorlu fikstür

Bu hafta lider Medipol Başakşehir'i Türk Telekom Arena'da ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, ardından Kadıköy'de Fenerbahçe derbisine çıkacak. Bu büyük maç sonrasında da Galatasaray'ı ligin güçlü ekiplerinden biri olan Bursaspor ile karşılaşacak.




Derbi öncesi af gündemde

Yasin Öztekin'e verilen cezanın Başakşehir maçında uygulanması kesinlik kazanmış durumda. Ancak bu haftaki maçların ardından lige milli maç arası verilecek. Bu süreçte Yasin Öztekin'in affa uğrayıp, Fenerbahçe ve Bursa maçında kadroda yer alabileceği de düşünülüyor. Bu süreçte U21 takımı ile antrenmanlara çıkacak olan Yasin Öztekin'in, altyapı hocalarının vereceği raporun da teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından değerlendirileceği bildirildi.



Riekerink'in istemesi halinde, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetimi'nin de Hollandalı teknik adamın vereceği karara saygı göstereceği ve Yasin Öztekin'in cezasını affedebileceği ileri sürüldü.

#Yasin Öztekin
#Galatasaray
#Jan Olde Riekerink
7 лет назад