|

Yeni Malatya'nın sahası karpuz tarlasına döndü

PTT 1.Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor’un Pınarbaşı'ndaki antrenman sahalarının kumla serili zemininde karpuz fidesi çıkması ilginç bir görüntü ortaya koydu. Zeminin büyük bölümünün karpuz fidesiyle kaplanması durumu 'Yeni Malatyaspor'un sahası karpuz tarlasına döndü' esprilerini de beraberinde getirdi.

Yeni Şafak
14:25 - 30/06/2015 Salı
Güncelleme: 11:34 - 30/06/2015 Salı
IHA

İnönü Stadı'nı PTT 1. Lig'e hazır hale getirmek için çalışmalara başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, Malatya'ya bir heyet göndererek İnönü Stadı'nın eksiklerini tespit etmişti.


Bu eksiklerin Yeni Malatyaspor Kulübü'ne iletilmesinin ardından harekete geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi, başta stat giriş çıkışları olmak üzere, lavabolar, soyunma odaları ve koridorları istenen standarda ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Yeni Malatyaspor yönetiminin de yakından takip ettiği çalışmaları sezon başlamadan önce tamamlamak isteyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Pınarbaşı'ndaki antrenman sahalarının yenileme çalışmalarına ise mevsimsel koşulların yapılacak işleme müsait olmadığı için ara verildiği ifade edildi.



Nurettin Soykan Tesisleri'nin zemininde karpuz çıktı

Yaklaşık 1 aydır kullanılamaz durumda bekletilen Pınarbaşı'daki antrenman sahalarında şu an için herhangi bir işlem yapılmazken, çalışmaların mevsimsel koşulların çim serimine müsait olmadığı için durduğu ifade edildi.


Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda birinci antrenman sahasının alt temel malzemesinin serildiği, ikinci antrenman sahası için ise rulo çim serme işlemine geçileceği kaydedildi. Daha önceden siparişi verilen rulo çimlerin serim işlemine hava sıcaklığının düşmesiyle başlanacağı kaydedildi.


Bu arada Pınarbaşı'ndaki antrenman sahalarının kumla serili zemininde karpuz fidesi çıkması ilginç bir görüntü ortaya koydu.


Zeminin büyük bölümünün karpuz fidesiyle kaplanması durumu “Yeni Malatyaspor'un sahası karpuz tarlasına döndü” esprilerini de beraberinde getirdi.


Görenleri şaşkına çeviren antrenman sahasının bu durumuna müdahale edilip edilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

#yeni malatyaspor
#karpuz tarlası
#antreman sahası
9 yıl önce