|

Yıldırım Demirören: Fatih Terim maaşını TL'ye çevirdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in iki takım çalıştırmasına sıcak bakmayacağını ifade etti. Demirören ayrıca, Terim'in maaşını Türk Lirası'na çevirdiğini açıkladı.

Yeni Şafak
09:17 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:43 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TL çağrısına Fatih Terim'den de destek geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TL çağrısına Fatih Terim'den de destek geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, katıldığı bir televizyon programında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili önemli bilgiler verdi.



Terim'in iki takım çalıştırmasına sıcak bakmayacağını belirten Demirören'in açıklamaları şöyle;



  • "Galatasaray'dan Fatih Terim'e teklif gelirse, bu Terim'in kararıdır. Fatih Terim'in hem Galatasaray'ı hem de Milli Takımı çalıştırmasına sıcak bakmam. Fatih Hoca sadece A Milli Takım'ın hocası değil, Türkiye Futbol Direktörü'dür. Kendisinin altyapıyla ilgili çalışmaları var. Önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı anlatacak kendisi. Büyük kulüplerimiz son 10 senede altyapıdan kaç oyuncu yetiştirmiş? Bu sorun, futbolumuzun ana sorunu. Şu anda en kötü hocalar kulüplerin altyapılarında. En iyilerin orada olması lazım. Fatih Terim'in ve bizlerin onay verebileceği altyapı hocalarını kulüplerimize yerleştirmek istiyoruz. Kulüplere yerleştireceğimiz antrenörlerin maaşlarının belli kısmını da Federasyon karşılayacak."

"Terim de maaşını TL'ye çevirdi"

Fatih Terim'in maaşını TL'ye çevirdiğini de açıklayan Demirören şöyle konuştu;



  • "Fatih hocaya teşekkür ediyorum. o da maaşını TL'ye çevirdi. Terim'in aldığı rakam, bu kalitedeki bir hoca için normal. Fatih hocadan önce 8 milyon euro Guus Hiddink, Hiddink'in ekibi 12 milyon euro maaş alıyordu. Milli Takım, milli bir dava, kavgadır. Milli Takım futbolcularının prim almaması lazım. Ama sistem böyle kurulmuş"







#Yıldırım Demirören
#Fatih Terim
#Türk Lirası
7 yıl önce