|

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gönderilme kararının ardından yeni hoca arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde gündemde yerli teknik adamlar da bulunuyor. Sosyal medyada ise bazı taraftarlar Yılmaz Vural'ın takımın başını geçmesi teklifinde bulunuyor. Tüm bu gelişmeler ışığında tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural ile görüştük ve görüşlerini aldık. Vural yenisafak.com'a yaptığı açıklamada gönderilme kararı alınan ancak takımın başında durmaya devam eden Pereira'yı da eleştirdi.

Yeni Şafak ve
15:26 - 12/08/2016 Cuma
Güncelleme: 13:16 - 12/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından olan Yılmaz Vural yenisafak.com'a Fenerbahçe ve Vitor Pereira ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından olan Yılmaz Vural yenisafak.com'a Fenerbahçe ve Vitor Pereira ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yenisafak.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bodrum'da tatilde olduğunu söyleyen Vural, 'Fenerbahçe'den teklif gelirse tabi ki çalışmak isterim' dedi. Pereira ilgili de konuşan Vural, Portekizli teknik adamla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.



İşte Vural'ın açıklamaları;



'Şu an boştayım ve teklife açığım'


  • Fenerbahçe ile ilgili şu anda ismi geçen teknik adamların çok önünde olduğumu düşünüyorum. Herhangi bir istatistik sitesine girdiğinizde benim kaç maça çıktığımı ve teknik direktörlük yaptığımı göreceksiniz. Dünya sıralamasında 35-36. sıralardayım. Fenerbahçe'den teklif gelirse tabii ki de değerlendirmek isterim. Şu an boşta bir teknik adamım ve gelen her teklife de açığım.

'İnsan da biraz onur, gurur olur'


  • Vitor Pereira ile ilgili çok konuşmak istemiyorum ama yardımcıları görevden alınan bir teknik adamın hala görevde kalması çok tuhaf. İnsan da biraz onur, gurur olur. Bizler hiçbir zaman böyle yapmadık. Gittik kulüp yetkilileri ile oturduk konuştuk yollarımızı ayırdık. Bunlar yanlış şeyler. Benim görev yaptığım takımlarda çalışsınlar da bir göreyim. Küme düşmeye oynayan takımlarda görev yapmak, şampiyonluğa oynayan takımda görev yapmaktan daha zor.

'Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım'

  • Takımlarımıza şöyle bir bakıyorum, gerçekten üzüntü verici. Sezon başlıyor hala transfer yapmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz hocasını göndermeye çalışıyor. Planlama konusunda sıkıntılarımız var. Fenerbahçe'de görev yapan birinin şampiyonluğu hedeflemiyorsa orada bulunmaması gerekiyor. Ben o koltukta olsam şampiyonluğun yanı sıra Avrupa'da da en üst seviyeyi hedeflerim. Çünkü bu iş oralarda başarı sağlanamayınca olmuyor. Büyüyemiyorsun.

















#Yılmaz Vural
#Fenerbahçe
#Süper Lig
8 yıl önce