|

Yılmaz Vural: Suçlu Karabükspor yönetimi

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Igor Tudor'un Karabükspor'u bırakıp Galatasaray'a gidişinin "etik" olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:04 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:16 - 18/02/2017 Cumartesi
DHA
Yılmaz Vural Igor Tudor'un gidişinde Karabükspor yönetiminin hatası olduğunu savundu.
Yılmaz Vural Igor Tudor'un gidişinde Karabükspor yönetiminin hatası olduğunu savundu.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Galatasaray'ın son günlerde tartışılan antrenör transferini değerlendirdi.



Bip uygulamasında, taraftarlardan gelen soruları cevaplayan tecrübeli teknik adam, Igor Tudor'un Karabükspor'dan ayrılarak Galatasaray'ın teknik direktörü olması hakkında da yorumda bulundu.



"Suçlu Tudor değil Karabükspor yönetimi"

  • Tudor sözleşmesine 150 bin euro verirse gider diye madde koydurmuş. Burada Karabük yönetimi bunun gitmesine müsaade ediyor. O parayı getirirsen git demişler. Sözleşmesinde bu var mı? Var. O zaman biz ne etiğinden bahsediyoruz. Şimdi tabii işin duygusal tarafı var. Karabükspor taraftarı baş tacı ettikleri bir antrenörü bir anda nasıl onları bırakıp gittiklerini gördü. Ama burada en suçlu olan Karabükspor yönetimi sonuçta hoca ile bu sözleşmeyi yapanlar ve imzalayanlar onlar.

"Herkes bir üst kademeden bir teklif gelirse gitmek ister
"

  • Bu maddeyi sen niye koydurdun onu düşünmeleri gerekir. Tabii muhtemelen Karabükspor yönetimi de Tudor'un bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordu. Ayrıca Tudor açısından da düşününce yaptığı davranış doğal bence. Sonuçta kim hangi meslekte olursa olsun bir üst kademeden bir teklif gelirse gitmek ister ve gider de yani. İşte burada kulüplerimiz bunları düşünerek hareket ederse iyi sözleşmeler yaparlarsa kimse gidemez ama sen bu tarz sözleşme imzalarsan adam da gider elin kolun bağlanır.




#Galatasaray
#Karabükspor
#Igor Tudor
7 yıl önce