|

Yılmaz Vural'dan olay 'Göztepe' açıklaması

Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve Ege temsilcisini 13 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkartan Teknik Direktör Yılmaz Vural, takımdan ayrılışı ve sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Tamer Tuna hakkında konuştu.

Yeni Şafak
12:51 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:11 - 16/10/2017 Pazartesi
IHA
Yılmaz Vural, en son Göztepe'yi çalıştırdı.
Yılmaz Vural, en son Göztepe'yi çalıştırdı.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, bir televizyon kanalında yayınlanan programda çeşitli açıklamalarda bulunurken, konuyu Göztepe'den ayrılışına getirdi ve Başkan Mehmet Sepil'in kendisine, 'Sen bizim takımın üzerine çıkıyorsun popülarite olarak' dediğini iddia ederek, 'Bunu rahatız edici buluyor. Bu insanın elinde değil ki. Tamamen duygusal bir tepki koydu bana' ifadelerini kullandı.

Tamer Tuna eleştirisi

Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda 16 puanla 2. sırada yer alarak büyük bir başarı gösteren Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna için, 'Yardımcı antrenörlükten gelmiş bir adamla çalışıp bu kadar riske atılır mı takım?” eleştirisinde bulundu.

'Türk futbolu diye bir şey yok ki ümidimi keseyim' diye serzenişte bulunan Yılmaz Vural, Tamer Tuna ile ilgili şunları söyledi:

  • Şimdi bakıyorsunuz bir arkadaşım daha hayatında bir takım çalıştırmamış, yardımcı antrenörlüğü çok kısa süre yapmış, ona bir takım teslim ediliyor. Mümkün değil senin yapman. Sen kazanırsan iyi antrenör olursun. Senin buraya çok şey katacağın büyük soru işaretidir.
#Yılmaz Vural
#Göztepe
#Tamer Tuna
7 yıl önce