|

Yılmaz Vural'ın sözleşmelerindeki şaşırtan detay

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, daha önceki sözleşmelerine 'Üç Büyükler'den teklif gelirse bırakacağı yönünde bir madde koydurduğunu ancak sarı-kırmızılı kulüp için bunu yapmadığını söyledi.

Yeni Şafak
17:15 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 17:57 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Türkiye'de birçok kulübü çalıştıran 64 yaşındaki Yılmaz Vural, kariyerine Göztepe'yi de ekledi.
Türkiye'de birçok kulübü çalıştıran 64 yaşındaki Yılmaz Vural, kariyerine Göztepe'yi de ekledi.

TFF 1. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından görevi bırakan Okan Buruk'tan sonra Göztepe'de teknik direktörlük görevini devralan Yılmaz Vural kulüp başkanı Mehmet Sepil ile birlikte düzenlediği basın toplantısında sürpriz bir itirafta bulundu.



Daha önceki sözleşmelerinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray veya milli takımdan teklif gelmesi halinde takımdan ayrılacağını madde olarak eklettiğini belirten Yılmaz Vural, “Öyle bir yere geldim ki, burası da büyük bir takım diye düşünüyorum. Benim hayallerimi gerçekleştirmem mümkün bir yer. Burada yazdırmadım mesela. Ben de artık büyük takımlıyım artık" dedi.



  • PTT 1. Lig'de 40 puanla 5. sırada bulunan Göztepe, son 3 maçından mağlubiyet ile ayrıldı. Bunun üzerine Okan Buruk görevinden istifa etmiş ve yerine tecrübeli isim Yılmaz Vural getirilmişti.








#Yılmaz Vural
#Göztepe
#Galatasaray
#Fenerbahçe
7 yıl önce