|

Yönetimden Sinan Gümüş'e uyarı

Galatasaray'da bir türlü bekleneni veremeyen Sinan Gümüş'e gece gezmeleri ile ilgili "Kendine çeki düzen ver" ikazı yapıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
10:01 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:39 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Sinan Gümüş, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın son dakikalarında topu boş kaleye gönderememiş ve büyük tepki çekmişti.
Sinan Gümüş, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın son dakikalarında topu boş kaleye gönderememiş ve büyük tepki çekmişti.

Sarı-kırmızılılarda istenilen düzeye gelemeyerek hayal kırıklığı yaşatan genç golcü Sinan Gümüş'e günlük yaşamına dikkat etmesi yönünde ciddi bir uyarı yapıldığı ifade edildi.



Hürriyet'in haberine göre sarı-kırmızılı yönetim genç futbolcuyla özel bir görüşme yaparak, "Gece hayatında çok fazla görüldüğüne dair bilgiler geliyor. Kendine çeki düzen ver. Galatasaray'da oynuyorsun. Bu formanın kıymetini bilmen lazım. Senden, profesyonelce yaşayıp Galatasaray taraftarının beklentilerini yerine getirmeni istiyoruz” diyerek ikaz etti.



Teknik direktör Igor Tudor'un performansını yeterli görmediği Sinan için 'Daha çok çalışıp kendisini geliştirmeli ve profesyonelce yaşamayı öğrenmeli' diye rapor verdiği aktarıldı.



  • Sinan Gümüş bu sezon Galatasaray formasıyla 17 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Genç golcü bu maçların sadece 6'sında ilk 11'de yer aldı.










#Galatasaray
#Sinan Gümüş
7 yıl önce