|

'Yorumlar beni üzüyor'

Geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini belirten Brezilyalı yıldız, "G.Saray'ı sağlığımın bile önüne koydum. Bu durumda bile 'para için anlaşamıyor' denmesi beni çok üzdü" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:01 - 4/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, ayrılma yönünde karar almadığını açıkladı. Sosyal medyadaki hesaplarından ortak açıklama yapan yıldız futbolcu, "Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Geleceğim ve ailem açısından önemli bir dönemin içindeyim. Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım. Aksine G.Saray'ın menfaatleri için elimden geldiğince yardımcı oldum. G.Saray'ı kendi sağlığımın bile önünde tuttuğumu göz önüne alırsak, bazı taraftarların yaptığı yorumlar beni üzdü. Çıktığım her maçı ve her kupa organizasyonunu kazanmak adına G.Saray'a adadığım 4 yılın ardından ve işimde terimin son damlasına kadar mücadele etmeme rağmen, hakkımda yazılan kötü sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada G.Saray'da bekleneni veremeyen Bruma'yı S.Lisbon bedelsiz kiralamak isterken, Real Sociedad 1.7 milyon Euro kiralama bedeli önerdi. Everton ise satınalmak için 6 Milyon Euro teklif etti.



Arda Turan gündem değiştirme çabasıdır!


Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Arda Turan, tartışma konusu olmaya devam ediyor. Barcelona'da 18 Temmuz'da yapılacak kongrede başkanlığa aday olan Joan Laporta, "Arda çok büyük bir futbolcu ama idari kurulun imzasıyla transfer edilemez. Kulüp başkanın belli olacağı 19 Temmuz'u beklemek zorunda. Başkan adayı Josep Maria Bartomeu, Pogba'daki başarısızlıktan sonra gülünç duruma düşmemek için Arda'yı gündeme getirdi" dedi.




#Felipe Melo
#Galatasaray
#Arda Turan
9 yıl önce