|

Yunus Mallı yeni formasına kavuştu

Mainz'den Wolfsburg'a transfer olan milli futbolcu Yunus Mallı, yeni formasıyla ilk pozunu verdi. Transferin hızlı geliştiğini belirten Yunus, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Rabbim utandırmasın" yazdı.

Yeni Şafak
10:18 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:32 - 7/01/2017 Cumartesi
DHA
Yunus Mallı Mainz'de oynadığı 146 maçta 32 gol atarken 23 de asist yaptı.
Yunus Mallı Mainz'de oynadığı 146 maçta 32 gol atarken 23 de asist yaptı.

FSV Mainz 05 kulübünden VFL Wolfsburg'a transfer olan milli oyuncu Yunus Mallı, jet hızıyla yeni formasına kavuştu.



12,5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transferi bitirilen yıldız oyuncu, bu sabah yeni takımı VFL Wolfsburg'un devre arası kamp yaptığı İspanya'nın La Manga şehrine gitti.



VFL Wolfsburg Kulübü ile 2021 yılına kadar anlaşan Yunus Mallı, takım arkadaşlarıyla tanışarak günü birlikte geçirdi. 24 yaşındaki yıldız oyuncu Yunus Mallı, daha sonra VFL Wolfsburg Teknik Direktörü Valerien Ismael ve sportif direktör Olaf Rebbe ile bir araya gelerek, spor medyası ve taraftarları için birlikte poz verdiler.



VFL Wolfsburg Kulübü tarafından servis edilen resimle beraber Yunus Mallı'nın 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Transferiyle ilgili olarak ise Yunus Mallı'nın, "Her şey çok hızlı gelişti, köklü bir kulübe geldiğim için mutluyum. VFL Wolfsburg'a katkı sağlayabilmek için, elimden geleni yapacağım" dediği belirtildi.



Bugün aksam saatlerinde yeni takımıyla antrenmana da çıkan Yunus Mallı, Instagram ve Facebook hesaplarından yeni formasıyla çekilen resmi paylaşarak, "Rabbim utandırmasın" diye yazdı.










#Yunus Mallı
#Wolfsburg
7 yıl önce