|

Yunus Mallı'nın serbest kalma bedeli ortaya çıktı

Almanya Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen milli futbolcumuz Yunus Mallı, gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yeni sezonda 4 gol atıp 1 asist yapan futbolcunun sözleşmesi ise gündem haline geldi. Bunun sebebi ise yıldız oyuncu için istenen serbest kalma bedeli.

Yeni Şafak
23:04 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 23:15 - 12/12/2017 Salı
Yeni Şafak
Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı, geçtiğimiz sezonun devre arasında 12.5 milyon euroya transfer olmuştu.
Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı, geçtiğimiz sezonun devre arasında 12.5 milyon euroya transfer olmuştu.

Futbol hayatını Bundesliga'da sürdüren Yunus Mallı'nın kontratına dair gündem olacak bir detay ortaya çıktı. Buna göre milli yıldızımızın Wolfsburg kulübüyle olan sözleşmesinde '45 milyon euroya serbest kalır' maddesi olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Mainz'den 12.5 milyon euroya Wolfsburg'a imza atan Yunus Mallı için ciddi beklentileri olan kulübün geleceği düşünerek bu denli bir rakamı kontrata yazdığı ifade edildi.

  • Almanya Ligi'nin en iyi 10 numaraları arasında gösterilen futbolcu, son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarken son 6 maçta 4 gol attı, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

#Yunus Mallı
#Wolfsburg
6 yıl önce