|

Yusuf Erdoğan'dan Quaresma ve Beşiktaş taraftarına teşekkür

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Quaresma'nın yaptığı sert hareket nedeniyle sakatlanan Yusuf Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Portekizli futbolcu ve siyah-beyazlı taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Beşiktaş resmi hesabı ise genç futbolcunun bu mesajını paylaşarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yeni Şafak
16:12 - 7/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:49 - 7/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Quaresma, Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert faul sonrası sosyal medya hesabından  "Böyle büyük bir oyuncudan özür dilerim" diye yazmıştı.
Quaresma, Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert faul sonrası sosyal medya hesabından "Böyle büyük bir oyuncudan özür dilerim" diye yazmıştı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği mücadelenin 61. dakikasında Quaresma'nın ayağına basması sonrası mücadeleye devam edemeyen Yusuf Erdoğan, sakatlık sonrası kendisine destek veren siyah-beyazlı taraftarlara Instagram hesabından teşekkür mesajı yolladı.



24 yaşındaki futbolcunun yaptığı açıklama şöyle;



  • "Öncelikle Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajları için. Quaresma'nın da soyunma odasına gelip daha sonra da sosyal medyadan özür mesajı çok ince bir davranıştı. Allah'a çok şükür verilmiş sadakamız varmış Allah beterinden saklasın herkese tekrar çok teşekkür ederim"

Beşiktaş Kulübü'nden geçmiş olsun mesajı

Yusuf Erdoğan'ın bu mesajını Beşiktaş Kulübü de paylaşırken, "Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, Quaresma ve taraftarlarımıza geçmiş olsun mesajları için Instagram hesabından teşekkür etti. Geçmiş olsun Yusuf" ifadeleri kullanıldı.










#Yusuf Erdoğan
#Beşiktaş
#Ricardo Quaresma
#Trabzonspor
7 yıl önce