|

Yüzlerce sporcu İzmir'de buluşacak

İzmir'de, Türkiye’nin en uzun soluklu kaya tırmanış organizasyonu olma unvanını taşıyan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenecek Kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği, 1-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak
15:10 - 29/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:14 - 29/04/2015 Çarşamba
IHA

İzmir'de merakla beklenen Kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği, bu yıl 1-3 Mayıs 2015 tarihlerinde Buca Belediyesi ev sahipliği gerçekleşecek. Yüzlerce sporcu ve doğasever, düzenlenecek onlarca konser ve etkinlikler ile festival havasında bir tırmanış yapacak.



Üç gün sürecek Tırmanış Şenliği'nde, gündüzleri ödüllü tırmanış yarışmaları, tırmanış workshopları, yoga, slackline ve highline aktiviteleri düzenlenirken, akşamları da dia ve tırmanış filmleri gösterimi, açık hava partisi ve canlı müzik konserleri yapılacak.



Yaza Tarık Mengüç ile merhaba


Öte yandan, Buca ilçesinde bu hafta sonu Roman Ateşi Şenliği de gerçekleştirilecek. Yazın müjdecisi Hıdırellez de, Buca Belediyesi tarafından düzenlenecek şenlikte coşku ile kutlanacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Roman Ateşi Şenliği'nde sevilen sanatçı Tarık Mengüç sahne alacak. 3 Mayıs Pazar günü Fırat Mahallesi'nde düzenlenecek şenlikte vatandaşlar, Mengüç'ün birbirinden güzel şarkıları eşliğinde hem yaza merhaba diyecek hem de Roman Şenliği'nin coşkusunu yaşayacak. Şenlik, saat 14.00'te başlayarak gün boyu devam edecek.

#kaya tırmanış organizasyonu
#İzmir
#Tarık Mengüç
9 yıl önce