|

Zağnosspor gelecekten umutlu

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de, evinde Ardeşen Gençlik'e 36-27 yenilen Zağnosspor'un antrenörü Secaattin Aydoğ, bir mağlubiyetin kendilerini play-off hedeflerinden uzaklaştırmayacağını söyledi.

Yeni Şafak
14:43 - 18/11/2014 Salı
Güncelleme: 12:47 - 18/11/2014 Salı
AA
Spor
Spor
Aydoğ, yaptığı açıklamada, iç saha maçlarında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bir mağlubiyet bizi play-off hedefimizden uzaklaştırmayacaktır" dedi.


İyi bir ilk devre geçirdikleri karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu hızlandırmak için tempolarını artırmaya çalıştıklarını ancak başarı sağlayamadıklarını dile getiren Aydoğ, bunun da salondan mağlup ayrılmalarına neden olduğunu anlattı.


Basit hatalar yaptıklarına dikkati çeken Aydoğ, "Hızlı oynayalım derken, top kayıpları yaşıyoruz. Kaptırdığımız toplarla da kalemizde sayılar görüyoruz ama her geçen gün daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Bu bir süreçtir. Biz bu sürecin ucunda iyi şeylerin olacağını görüyoruz" diye konuştu.


Aydoğ, takımda eksiklerinin bulunduğunu vurgulayarak, bunu yönetim kurulu ile paylaştığını ve olumlu karşılandığını kaydetti.


Aydoğ, "Şu an bir arayış içindeyiz. Kadromuza güç katabilecek kaliteli isimler bulduğumuz taktirde bu transferleri gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
#Zağnosspor
#Bayanlar Hentbol Süper Ligi
#Secaattin Aydoğ
#Ardeşen Gençlik
9 yıl önce