|

Zirve inadımız sürecek

Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Castillo, ''Yeni transferlerle birlikte rekabet arttı. Çok iyi hazırlanarak başladığımız sezonda, hatalarımızı düzeltip, zirve mücadelesinin içinde olacağız'' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/09/2017 Salı
Güncelleme: 03:29 - 5/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Fabian Castillo
Fabian Castillo

Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Fabian Castillo, bordo-mavili kulübün Medya Merkezi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşadığı sakatlık, takımın durumu ve yeni transferlerle birlikte rekabet ortamını değerlendiren 25 yaşındaki futbolcu, zirve mücadelesi içinse iddialı konuştu. Sezon öncesi kampını iyi değerlendirdiklerini belirten Castillo, “Bizim açımızdan işler yolunda gitti. Sezona çok iyi hazırlandık. Her şeyi doğru yaptığımıza inanıyorum. Bu durumumuz zamanla kendini gösterecek” dedi.

50. YILDA ZİRVEDE OLMAK İSTİYORUZ

Süper Lig'in ilk 3 haftalık periyodunu değerlendiren Castillo, hatalı goller yediklerini ancak bu durumun düzeleceğini belirterek, “Aslında bu 3 haftalık periyodu kötü geçirdiğimizi düşünmüyorum. Bazı maçlarda yaptığımız ufak hatalardan dolayı gol yemiş veya kazanamamış olabiliriz, ama bu hatalarımızı düzelteceğimize inanıyorum. Bizim hedefimiz 50. yılımızda en yüksekte olmak. Bu seneye baktığımızda böyle bir takımın olduğuna inanıyorum. Şu an zirve mücadelesinin içerisindeyiz. Bu da devam edecektir” diye konuştu. Takıma bu sezon katılan oyuncuların çok kaliteli olduğunu dile getiren Castillo, “Onlarla forma mücadelesi veriyoruz. Bu durumda kazançlı olan Trabzonspor olacaktır” diye konuştu. Öte yandan 25 yaşındaki futbolcu, sakatlığını tamamen atlattığını ve takımla çalışmalara başladığını da ifade etti.

#Fabian Castillo
#Trabzonspor
7 yıl önce