|

Zirveye ortak olacağız

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Antalya kampının ardından yaptığı açıklamada, ''Takım olma yolunda önemli eksikliklerimizi giderdik. İstikrarı yakalayan ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir ekip olacağız'' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 01:27 - 14/11/2017 Salı
Yeni Şafak
​Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak, Antalya'da yaptıkları kampın takıma olumlu yansıyacağını ve Süper Lig'de istikrarı yakalayacaklarını belirtti.
​Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak, Antalya'da yaptıkları kampın takıma olumlu yansıyacağını ve Süper Lig'de istikrarı yakalayacaklarını belirtti.

Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak, Antalya'da yaptıkları kampın takıma olumlu yansıyacağını ve Süper Lig'de istikrarı yakalayacaklarını belirtti. Yaklaşık bir haftalık kamp süresinde eksik oldukları konularda çalışmalar yaptıklarını ve takım olma yolunda önemli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Onur Kıvrak, ''Bu kamp, teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın takımda ilk 11 oynamaya istekli ve arzulu olan arkadaşları görmesi adına iyi geçti. Bazı arkadaşlarımız kendini yeniden gösterme fırsatı buldu. 'Bu takımda oynamam zor' diye düşünen arkadaşlarımızın artık silkelendiğini düşünüyorum. Milli ara bizim için bir fırsat oldu. Takım olma yolunda gerçekleştirdiğimiz taktik antrenmanları mutlaka lige yansıyacaktır'' ifadelerini kullandı.

TARAFTARA CAĞRI

29 yaşındaki tecrübeli kaleci, Süper Lig'de istedikleri sonuçları almaya başlayacaklarını da belirtti. Ligin 12. haftasında oynayacakları Osmanlıspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyleyen milli futbolcu, ''Takım olma adına harika geçirdiğimiz kamp sonrasında Osmanlıspor mücadelesiyle yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Geçen sezonun ikinci yarısında yakaladığımız seri galibiyetlerden almak için vargücümüzle çalışacağız. Bazı maçlarda olduğu gibi şanssızlıklar olabilir ama biz istikrarı yakalayan ve kazanmayı alşkanlık haline getiren bir takım olarak, zirve yarışına ortak olacağız. Yeterki taraftarımız bizi her zaman ki gibi desteklemeye devam etsin'' diye konuştu.

#Trabzonspor
#Onur Recep Kıvrak
6 yıl önce