|

Süper Lig’de 14. haftanın hakemleri belli oldu - İşte haftanın hakemleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.

Yeni Şafak
19:01 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:06 - 8/12/2016 Perşembe
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.



Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılana açıklamaya göre; 9, 10, 11 ve 12 Aralık tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler şöyle:



9 Aralık Cuma


20.00 Trabzonspor - Adanaspor: Özgür Yankaya



10 Aralık Cumartesi


16.00 Çaykur Rizespor - Kasımpaşa: Halis Özkahya


19.00 Beşiktaş - Bursaspor: Bülent Yıldırım


19.00 Gençlerbirliği - Medipol Başakşehir: Ümit Öztürk



11 Aralık Pazar


13.30 Kardemir Karabükspor - Aytemiz Alanyaspor: Mete Kalkavan


16.00 Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor: Alper Ulusoy


19.00 Atiker Konyaspor - Kayserispor: Fırat Aydınus


19.00 Galatasaray - Gaziantepspor: Halil Umut Meler



12 Aralık Pazartesi


20.00 Antalyaspor- Fenerbahçe: Cüneyt Çakır



Karabükspor'da Alanyaspor hazırlıkları sürüyor

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile oynacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Çamlık Tesisleri'nde Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve pas organizasyonlarının ardından şut ve yarı sahada maç yaptı.


İdmana sakatlığı nedeniyle Alexe ve kaleci Ahmet Şahin ile 1 yaşındaki oğlunun hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesine giden Abdou Razack Traore ile ona destek için Fildişi Sahili'nde bulunan takım kaptanı Dany Nounkeu, antrenmanda yer almadı.



Galatasaray'da Gaziantepspor maçının hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, şut çalışmalarının ardından çift kale maç oynadıkları belirtildi.



Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı idmanla Gaziantepspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.



Öte yandan teknik direktör Riekerink ve Fransız futbolcu Lionel Carole, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.



Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor


Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman topsuz oyun ile devam etti. Daha sonra dar alanda kontrol pas oyunu oynayan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Şamil Çinaz ve Vieux Sane kondisyon salonunda çalışırken, Mert Örnek'in tedavisine devam edildi. Hastaneden taburcu olan Kubilay Kanatsızkuş ise Başkan Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak ile birlikte antrenmanı izledi. Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam üzeri İstanbul'a giderek kamp yapacağı otele yerleşecek.



#Süper Lig
#Spor Toto Süper Lig
#14. hafta hakemleri
7 yıl önce