|

Tekirdağ hava durumu! Meteoroloji Tekirdağ için uyarı yaptı

Tekirdağ hava durumu için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji’den 22 Eylül hava durumu raporlarını yayınladı ve İstanbul’un yanı sıra Tekirdağ için de uyarı yaptı. Yapılan açıklamada bugün Tekirdağ’da kuvvetli sağanak yağışların beklendiği bildirildi.

Yeni Şafak
08:30 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 08:32 - 22/09/2017 Cuma
Diğer
Meteoroloji Tekirdağ hava durumu için uyarı yaptı
Meteoroloji Tekirdağ hava durumu için uyarı yaptı

Tekirdağ hava durumu raporları belli oldu. Tekirdağ için sağanak yağış uyarıları geliyor. Dün İstanbul’da etkili olan sağanak yağışların ardından Meteoroloji kuvvetli yağış olacak bölgelere Tekirdağ’ı da ekledi.


METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İstanbul,
Tekirdağ
ile Balıkesir'in kuzey çevreleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii) ile gece Yozgat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon'un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, doğusu ile İstanbul, Tekirdağ ve Balıkesir'in kuzey çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası ile Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

#Tekirdağ
#Meteoroloji
#Hava durumu
7 yıl önce