|

Tekirdağ kavrulyor! Tekirdağ'da hava durumu nasıl?

Tekirdağ'da aşırı sıcaklar ve bunaltıcı havalar nedeniyle caddeler ve sahilde bulunan yürüyüş yolları boşaldı. İşte 5 günlük Tekirdağ hava durumu...

Yeni Şafak
12:13 - 31/07/2016 Pazar
Güncelleme: 09:15 - 31/07/2016 Pazar
Diğer

Tekirdağ'da hava durumu nasıl? Tekirdağ'da aşırı sıcaklar ve bunaltıcı havalar nedeniyle caddeler ve sahilde bulunan yürüyüş yolları boşaldı. Tekirdağ'da yaşanan sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle kimi vatandaşlar evden dışarı çıkamazken, bazı vatandaşlar da klimalı kıraathane, AVM'ler ile serin ağaçlık alanlara sığınmaya çalıştı. Gün boyu buralarda vakit geçiren vatandaşlar, akşamın serinliğini bekledi.



için tıklayınız


Aşırı sıcaklık ve nem oranından dolayı kıraathaneye sığınan vatandaşlardan Recep Kosi, “Tekirdağ sahili çok sıcak, 34-35 derece sıcaklık var. Millet gölge yer arıyor. Gölge yer bulduğumuz zaman çok güzel. Her gün iki, üç litre su içmeye çalışıyorum. Sıcaklıktan denize gidemiyoruz. Sabah erken gidersek de ancak bir saatliğine denize giriyoruz. Ondan sonra böyle çıkıp gölgede bekliyoruz, çay içiyoruz. Saat dokuzdan sonra bu sahil kesimi daha rüzgarlı oluyor" diye konuştu.

#Tekirdağ
#Tekirdağ hava durumu
#Recep Kosi
8 yıl önce