|

Tekirdağ’da feci kaza! Üç araç birbirine girdi: 6 yaralı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde üç otomobilin karıştığı trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
18:25 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:11 - 22/07/2017 Cumartesi
IHA
Tekirdağ’da feci kaza! Üç araç birbirine girdi: 6 yaralı
Tekirdağ’da feci kaza! Üç araç birbirine girdi: 6 yaralı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde üç otomobilin karıştığı trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre kaza, saat 15.30 sıralarında Saray ilçesi Büyükyoncalı Mahallesi Yeniköy mevkiinde meydana geldi.

Çerkezköy istikametinden Saray istikametine giden Canan Elgün idaresindeki 59 YV 257 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Seyit Hasan Er idaresindeki 59 TH 159 plakalı otomobil ve Serdar Yoloğlu idaresindeki 59 UU 133 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada her üç aracın sürücüleri ile 59 UU 133 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen ekipler, yaralıları otomobillerden çıkararak yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çerkezköy’deki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Seyit Hasan Er’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Saat hırsızı kadın kameraya yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir mağazadan 300 TL değerinde saat çalan hamile kadın, güvenlik kamerasına yakalandı.Edinilen bilgilere göre, olay Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi’ndeki bir mağazada meydana geldi. Mağazaya müşteri gibi giren iki kişiden biri mağaza içindeki ürünlere bakarken, hamile olan kadın ise kordonu pembe olan akıllı saati bulunduğu yerden aldı. El çabukluğu ile saati diğer elinde tuttuğu telefonunun altına gizleyen kadın, boş saat standını ise aldığı saati yerine bırakıyor izlenimi vermek için geri bıraktı. Piyasa değeri yaklaşık 300 TL olan saatin çalınma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadının mağazadan çıktıktan sonra derin bir nefes çektiği görüldü. Polis, güvenlik kameralarına yansıyan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Tekirdağ'da 20 ton çalıntı zeytin ele geçirildi

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde çalıntı olduğu belirlenen 20 ton zeytin ele geçirildi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde satış yapan firmadan sahte kimlik kullanarak yükledikleri 20 ton zeytini Kapaklı'ya getiren şüpheliler, alıcı arayışına girdi.

Şüphelilerle pazarlık yapan alıcı, Akhisar'daki firmayı arayarak zeytinlerin piyasa fiyatının altında satılmaya çalışıldığını bildirdi.

Bunun üzerine şirket yetkilileri, ürünlerini taşıyan tırın Antalya'ya ulaşmadığını ve yükleme işlemi sırasında sahte kimlik kullanıldığını polise iletti.

Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alıcı gibi davranarak H.T, Ö.D. ve D.K'yi Bülent Ecevit Parkı'nda gözaltına aldı.

Hırsızlıktan sabıkalı oldukları belirlenen şüphelilerin ifadesinin ardından firmadan çalınan 20 ton zeytin, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki binanın deposunda ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

#Tekirdağ
#kaza
#trafik kazası
#saray
7 yıl önce