|

20 saniye için özür diledi

Tokyo’da bulunan Metropolitan Intercity Railway şirketi, Minami Nagareyama tren istasyonunda tren 20 saniye erken kalktığı için yolcularından özür diledi.

Yeni Şafak
11:30 - 20/11/2017 lundi
Güncelleme: 11:37 - 20/11/2017 lundi
Yeni Şafak
Tokyo’da bulunan Metropolitan Intercity Railway şirketi, bu davranışı ile herkese örnek oldu
Tokyo’da bulunan Metropolitan Intercity Railway şirketi, bu davranışı ile herkese örnek oldu

Toplu taşımanın başında gelen trenler, ulaşım ve taşımacılıkta büyük rol oynuyor. Özellikle büyük şehir ve metropollerde insanları trafik çilesinden kurtaran bu raylı sistemler, insanların dakik olarak seyahat etmesine olanak tanıyor.

Lakin her ne kadar trenler günlük faaliyetlerini dakik olarak yerine getirse de bazı aksaklıklar yaşayabiliyor. Bu aksaklıklar neticesinde de istasyonlarına erken ya da geç gelebiliyor.


Tokyo’da bulunan Metropolitan Intercity Railway şirketi ise bu tür bir aksaklığa neden oldu. Aksaklığın hemen ardından herkese örnek olacak bir davranış sergileyerek herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz gün bir tren seferini belirlenenden sadece 20 saniye önce kaldıran şirket, bu hatayı fark ederek tüm yolculardan özür diledi ve özürü resmi olarak açıkladı. Hem de 20 saniye erken kalktığı için.


Müşterilerine verdiği bu değer ile herkesin beğenisini toplayan Metropolitan Intercity Railway şirketi, herkese örnek olacak bir davranış sergiledi.

#Toplı taşıma
#Raylı sistem
#Tren
il y a 6 ans