|

2017 en iyi tasarım ödülünü kazandı

Geçtiğimiz ay düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösterimi yapılan Seat’ın yeni İbiza modeli, gösteriminden kısa süre sonra başarılı tasarımıyla ödül aldı. Yeni Seat İbiza, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Ödülleri’nde ‘En iyi ürün tasarımı’ ödülüne layık görüldü.

Yeni Şafak
10:49 - 20/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
5.nesil yeni Seat İbiza'nın yılın 3. çeyreğinde Türkiye'de satışa çıkması bekleniyor.
5.nesil yeni Seat İbiza'nın yılın 3. çeyreğinde Türkiye'de satışa çıkması bekleniyor.

Alman Volkswagen Grubu'na bağlı üretim yapan İspanya menşeili otomobil şirketi Seat’ın geçtiğimiz ayda Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı yeni İbiza modeli, tanıtımından kısa süre ödüle layık görüldü.

1954 yılından bu yana kalite, tasarım gibi bileşenleri değerlendiren dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Ödülleri bu sene ‘En iyi tasarım’ ödülü Seat’ın beşinci nesil yeni İbiza modeline verildi.


Red Dot Ödülleri’nin en önemli dalı kabul edilen ‘En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünü kazanan yeni Seat İbiza, İspanyol markanın bugüne kadar en çok satan modeli olarak dikkat çekiyor.


Bugüne dek 5,4 milyon adet satılan otomobilin dinamik ve güçlü görüntüsü dikkat çekiyor. Full LED farlarla donatılmış ön bölüm aracı modern bir görüntüye kavuştururken 1984’ten bu yana satışta olan önceki 4 nesilden izlerini de muhafaza ediyor.


İç mekanı segmentleri içindeki rakiplerine oranla daha geniş ve konforlu olan otomobil, seçilen kaliteli malzemelerle Premium rakipleriyle yarışabileceği mesajını veriyor.


8 inçlik dokunmatik multimedya ekranıyla geliştirilmiş teknolojilerle donatılmış ön konsolunu tamamlayan yeni İbiza’nın vites kolu kullanıcıların rahatça ulaşabilmesi için alışılan seviyenin biraz daha üstüne yerleştirilmiş.


Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden birini kazanan 5. Nesil yeni Seat Ibiza'nın Türkiye’de, yılın üçüncü çeyreğinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.

#Seat
#İbiza
#Red Dot Ödülleri
7 yıl önce