|

21. yüzyılın dahisi boş zamanlarında ne yapıyor?

Yaptığı başarılı ve yenilikçi girişimlerle dünyanın önde gelen CEO'ları arasında gösterilen Elon Musk, 2017 Glassdoor En İyi CEO'lar listesinde sekizinci sırada yer aldı. Musk, takipçilerini bilgilendirme amacıyla boş zamanlarını nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Yeni Şafak
09:04 - 26/06/2017 Pazartesi
Diğer
Elon Musk'ın portföyünde PayPal, Tesla Motors ve SpaceX gibi dev şirketlerin kuruculuğu ve yöneticiliği yer alıyor.
Elon Musk'ın portföyünde PayPal, Tesla Motors ve SpaceX gibi dev şirketlerin kuruculuğu ve yöneticiliği yer alıyor.

Bir CEO olmak, hatta dünyanın en iyi CEO'larından biri olmak eğlenmeye son vermeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Eğer bize inanmıyorsanız, Elon Musk'a sormanız yeterli.

NTV'de yer alan habere göre Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, bu yıl 2017 Glassdoor En İyi CEO'lar listesinde sekizinci sırada yer aldı. Sıralama, çalışanların Glassdoor’da paylaştığı geri bildirimine dayanarak yapılmakta.

Musk, Glassdoor’a verdiği bir röportajda iş ve özel hayatında eğlenceye ne kadar önem verdiğini paylaştı.

Glassdoor muhabirinin "Mars'a gezi planlamadığınızda neler yapıyorsunuz?" sorusuna, “Burning Man’e gidiyorum, çocuklarımla oyun oynuyorum, film izlıyorum, arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ve nadiren çılgın partilere gidiyorum,” diyerek yanıt verdi.

Listenin geri kalanında ise, 26 teknoloji şirketinin CEO'su yer alıyor. Ancak Musk, listede Tesla’daki göreviyle değil, bir havacılık firması olan SpaceX şirketindeki göreviyle 8.sırada yer alıyor.

Jack Dorsey’nin de listeye Twitter’daki görevi için değil de bir ödeme şirketi olan Square ile girdiğini belirtmek önemli.

Dorsey’nin Twitter için aldığı %73’lük onaylanma oranı %67’lik ortalamanın sadece biraz daha üstünde.

#Elon Musk
#Tesla
#SpaceX
7 yıl önce