|

80 dolara Android: Samsung Galaxy V Plus

Samsung, uzun zamandan beri görmediğimiz seviyede 'maliyet odaklı' yeni akıllı telefonunu satışa sundu.

Yeni Şafak
17:10 - 7/07/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 14:10 - 7/07/2015 الثلاثاء
Diğer

Samsung, uzun zamandan beri görmediğimiz derecede 'maliyet odaklı' yeni akıllı telefonunu satışa sundu. Bildiğimiz gibi Samsung artık en ekonomik modellerini Tizen işletim sistemi ile gelen Z serisi altında konumlandırıyor. Ki bu modellerin de son örneği bu yılın başında tanıtılıp ardından Hindistan'ın yolunu tutan Samsung Z1 idi. Haliyle şimdiki modeli en ilginç kılan detay Android tabanlı oluşu.



Galaxy V Plus

ismini taşıyan telefon 4-inç'lik (800x480) TFT ekrana, çift çekirdekli@1.2GHz işlemciye, 512MB RAM'e ve 2GB da dahili hafızaya sahip. Evet, yanlış okumadınız dahili hafızası sadece 2GB ile sınırlı. Yani diğer bir deyişle salt Android'in kendisi ve sistem dosyaları neredeyse tamamını dolduruyor hafızasını. Hal böyleyken kaçınılmaz olarak microSD yuvası da konulmuş. Bunun haricinde 3MP arka ve VGA çözünürlüğünde de ön kameraya yer verilen modelin pili ise 1,500mAh kapasiteye sahip. 123 gram ağırlığındaki telefonun kalınlığı ise 10.7 mm.



Android 4.4 KitKat üzerinde TouchWiz arayüzünün konuşlandırıldığı Galaxy V Plus'ın çift SIM kart yuvası olduğunun da altını çizelim.



Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelen modelin fiyat etiketi ise yuvarlak 80 dolar olarak belirlenmiş.



#samsung
#akıllı telefon
#android
#Samsung Galaxy V Plus
٪d سنوات قبل