|

AirPods'un bir teki kaybolursa ne olacak?

Apple, AirPods'un detaylı fiyatlarını açıkladı. Geçtiğimiz gün Türkiye'de satışa çıkan ve 779 TL'den satılan Apple'ın kablosuz kulaklığının bir tanesi kaybolursa, yenisini almak için yine kesenin ağzını açmak gerekecek.

Yeni Şafak ve
15:40 - 17/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:58 - 12/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

Apple'ın 7 Eylül'deki iPhone 7 etkinliğinde tanıttığı kablosuz kulaklığı AirPods oldukça konuşulmuştu, hala da konuşulmaya devam ediyor. Kimileri kulaklığın tasarımını çok beğenirken, saç kurutmasına benzetenlerin sayısı da hiç azımsanacak kadar değil.



Tasarım bir yana, kulaklığın en çok eleştirildiği yönü satış fiyatı. Zira ABD'de 159 dolardan satışa sunulan AirPods'un Türkiye fiyatı tam 779 TL. Bu fiyat ile Apple'ın Türkiye'de ne denli başarılı olacağı da merak konusu.



AirPods ile alakalı birçok kişinin aklına takılan bir soru var. Kablosuz kulaklıkların bir tanesi kaybolunca ne oluyor? İşte bu büyük bir sorun. Zira kulaklıkların içinde GPS bulunmadığı için kulaklığın nerede kaybolduğunu bulamıyoruz. Bu nedenle saklama kabını her daim yanımızda taşımamız gerekiyor.



Diğer taraftan Apple'ın AirPods için belirlediği detaylı fiyatlar da belli oldu. Olur da 779 TL verdiğiniz AirPods'un bir tanesini kaybederseniz, Apple 69 dolar karşılığında size yenisini veriyor. Aynı şekilde şarj kutusunun yenisini almak için de Apple'ın istediği rakam 69 dolar. Tabii bu fiyatlar ABD için geçerli. AirPods'un ABD'de 159 dolardan satıldığını düşünürsek, AirPods'un bir tanesi için ülkemizde yaklaşık 340 liradan satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Bu nedenle kablosuz Apple kulaklığı alanların, ürünlerini çok dikkatli muhafaza etmesi gerkiyor.





#Apple
#AirPods
#Kulaklık
7 yıl önce