|

Android için whatsapp'ta yeni özellik

WhatsApp geçtiğimiz aylarda iOS için kullanıma soktuğu fotoğraf filtreleri özelliğini Android için test etmeye başladı. Beta versiyonlarda bu özelliğin aynı iOS'ta olduğu gibi beş farklı seçenekle geleceği ifade ediliyor.

Yeni Şafak
15:56 - 11/08/2017 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 11/08/2017 Cuma
Diğer
Dünyanın en popüler uygulaması WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sokacak.
Dünyanın en popüler uygulaması WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sokacak.

Facebook çatısı altındaki tüm uygulamalara Snapchat özelliklerini kopyalama furyasına bir yenisi daha ekliyor. Rekor bir rakamla satın aldığı ve dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp için fotoğraf filtreleri için testlere başladı.

Haziran ayı içerisinde iOS için kullanıma sunulan bu özellik Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara da gelecek.

WhatsApp beta sürümü 2.17.297 ile ortaya çıkan fotoğraf filtreleri, 2.17.298 sürümünde ise ortadan yok oldu. Yani bu özelliği şimdiden kullanmak isteyenlerin 2.17.297 sürümüne sahip Android için WhatsApp APK dosyasını bulması ya da stabil sürüm için biraz daha sabretmesi gerekecek.

Shiftdelete’nin haberine göre iOS ile aynı şekilde Android için WhatsApp fotoğraf filtreleri 5 farklı seçenek sunacak. Bunlar pop, siyah-beyaz, cool ve chrome olarak adlandırılıyor. Ayrıca WhatsApp’ın, Facebook’ta olduğu gibi durum güncellemelerinize renkli arka planlar eklemenizi sağlayacak bir özellik için de çalıştığı ifade ediliyor.



#Android
#Whatsapp
#Güncelleme
7 yıl önce