|

Apple evden çalışacak eleman arıyor

Edirne'den Kars'a herkesin başvurabileceği bu iş imkanı için en önemli şart iyi derecede İngilizce ve Almanca dil bilgisine sahip olmak.

Yeni Şafak
14:33 - 20/05/2016 Cuma
Diğer

Teknoloji devi Apple, Türkiye'deki yatırımlarını genişletiyor. Halihazırda iki adet mağazası bulunan Apple, bir yandan çalışma arkadaşları almaya da devam ediyor.

üzerinden erişebildiğimiz Cupertino merkezli teknoloji devinin iş ilanlarından özellikle bir tanesi dikkat çekiyor.



Apple, müşterilerin teknik sorunlarını çözmeleri konusunda yardımcı olacak Türkiye'de yaşayan ve evden çalışacak eleman arıyor. Hem evde çalışmanın rahatlığını hem de Apple'da çalışmanın prestijini sunan iş imkanı için en büyük kriter, elbette iyi bir yabancı dile sahip olmak. Teknoloji devi bunun için iyi derecede İngilizce ve Almanca istiyor.





Başvuracak kişilerin aynı zamanda Apple'ın ürün yelpazesi hakkında da bilgi sahibi olması ve müşterilere iyi bir şekilde açıklaması gerekiyor. Haftalık çalışma süresi ise 45 saat. Tabii olağanüstü durumlar için esnek çalışmaya da müsait olmak gerekiyor.



Aranan bir başka şart ise evdeki internet hızının iyi olması. Minimum 5 Mbps download ve 1 Mbps upload hızı gerekiyor. Başvurular 8 Haziran'da sona eriyor. Eğer siz de yabancı dilinize güveniyorsanız Apple'ın bu iş imkanını kaçırmayın deriz.



#apple
#linkedin
#iş ilanı
8 yıl önce