|

Apple ikinci el iPhone satışına başladı

Apple geçtiğimiz ay tüketicilere daha uygun fiyata iPhone satacağı yönünde açıklamada bulunmuştu. Bu iPhone modellerinin yenilenmiş iPhone’lar olacağı yani herhangi bir sebepten dolayı kullanıcılardan geri alınan ve sonrasında tamir edilen ürünler olacağı öğrenildi. Apple, bu ürünlerin satışına başladı.

Yeni Şafak
16:46 - 9/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:47 - 9/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Bir nevi ikinci el iPhone satışı Apple tarafından resmen başlatıldı. Apple yenilenmiş iPhone modellerine 1 yıl fabrika garantisi veriyor.



Apple ikinci el iPhone alan kullanıcılara indirime gidecek. ABD'de satışa sunulacak yenilenmiş iPhone modellerinde 80$ ila 110$ arasında indirimler yapılıyor. Bu uygulamanın ABD dışına çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. Satış işlemleri Apple'in resmi satış mağazasından çevrimiçi olarak yapılabiliyor. Amerika Online mağazasında modele göre cazip indirimler var. SIM kart kilitsiz 16GB iPhone 6s normal fiyatından 80$ daha ucuza 449 satılıyor. Aynı şekilde 64GB iPhone 6S Plus ise 589$ yani 110$ daha ucuza satılıyor. Yenilenmiş cihazlar arasında henüz en son çıkarılan iPhone 7 ve iPhone SE modelleri yer almıyor.



İkinci el satış işlemi henüz Türkiye'de yapılmıyor.



#iPhone
#iPhone ikinci el
#ikinci el iPhone
#Apple ikinci el mağazası
7 yıl önce