|

Apple'dan üç yeni iPad Pro bombası!

Apple'ın önümüzdeki aylarda üç yeni iPad Pro modeli tanıtması bekleniyor. Mart ayında gerçekleşmesi beklenen tanıtımda Apple'ın 7.9, 10.1 ve 12.9-inç boyutlarında üç yeni iPad Pro tanıtılacağı ifade ediliyor.

Yeni Şafak
16:11 - 4/10/2016 Tuesday
Güncelleme: 16:15 - 4/10/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden Apple, önümüzdeki baharda üç yeni iPad Pro piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Farklı boyutlarda olacak olan yeni iPad Pro'ların, hepsini birbirinden ayıran farklı özellikleri bulunuyor.



Japon blog sitesi Macotakara'da yer alan bilgilere göre Apple'ın bu etkinlikte 7.9-inç, 10.1-inç ve 12.9-inç boyutlarında üç yeni iPad Pro tanıtması bekleniyor. 7.9-inçlik iPad Mini boyutlarındaki modelde 4 adet hoparlör olacak. Bu modelde ayrıca smart connector yani akıllı bağlantı özelliğinin olması bekleniyor. Bildiğimiz üzere bu özellik hali hazırda iPad Pro modellerinde bulunuyor ve klavye gibi aksesuarlar için kolay bağlantı sağlıyor.



10.1-inç boyutundaki yeni iPad modelinde ise 12-megapiksel kamera ve True Tone (gerçek tonlamalı) LED flaş olacak. Ayrıca 12.9-inç boyutundaki iPad Pro 2'de de aynı şekilde iyileştirilmiş kamera ve LED flaş kullanılması bekleniyor.



Yeni iPad Pro modellerinin kesin olmamakla birlikte mart ayında tanıtılması bekleniyor. Bildiğimiz üzere Apple, bu yıl da mart ayında düzenlediği bir etkinlikte iPhone SE'yi ve iPad Pro 9.7'yi tanıtmıştı. Apple uzun zamandır tanıtımlarını eylül ayında yapıyordu. Fakat böyle olunca da yılın geri kalan zaman diliminde Apple'ın satış rakamları düşüyordu. Apple yıl içinde tanıtımları ikiye bölerek satışları her daim canlı tutmayı hedefliyor.



#Appe
#iPad
#iPad Pro
8 years ago