|

Battlefield 1: Dünya Savaşı'na hazır olun!

Efsane oyun serisi ile 100 yıl önceki savaş atmosferini solumaya gidiyoruz.

Yeni Şafak ve
09:50 - 8/05/2016 Pazar
Güncelleme: 11:18 - 10/05/2016 Salı
Yeni Şafak

Oyun severlerin hem ülkemizde hem de dünyada

savaş oyunlarına

özel bir ilgisi var. Bunların başında elbette

Call of Duty

geliyor.

ve Medal of Honor'da en çok takip edilen savaş oyunları arasında yer alıyor. Fakat satış rekorları kıran Call of Duty artık tamamen teknolojik savaşlara dönmüş durumda. Hatta önümüzdeki sonbahar çıkması beklenen yeni oyunun uzayda geçmesi dahi bekleniyor.





Her ne kadar teknolojik savaşları içeren yeni oyunlar milyonlarca satarak satış rekorları kırsa da, eski dönem savaşlarını konu alan oyunlara özlem duyan büyük bir kitle var. İşte

Electronic Arts

bu bağlamda çok doğru bir iş yaptı ve 1. Dünya Savaşı'nı konu alan

Battlefield 1


İşte milyonlarca insanı heyecan dolu bekleyişe sürükleyecek oyunun

fragmanı

:





Oyun

21 Ekim'de PC, Xbox One ve Play Station 4

platformları için satışa sunulacak. Battlefield 1'in bilgisayarlar için asgari sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı. Lakin fragmandan anladığımız kadarıyla müthiş bir görsel şölen sunacağı aşikar. Yani siz de bilgisayar üzerinden bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorsanız, şimdiden bilgisayarınızı hazırlamaya başlasanız iyi olur.



Diğer taraftan oyunun Battlefield 5 değil de Battlefield 1 olarak piyasaya sürülecek olması da birçok kişiyi şaşırttı. Zira söz konusu serinin son oyunu Battlefield 4 olarak adlandırılıyor. EA Games'in bu isimde karar kılmasının en büyük nedeni muhtemelen oyunun 1. Dünya Savaşı'nı içermesinden kaynaklanıyor.





#battlefield 1
#electronic arts
#oyun
#1. dünya savaşı
#call of duty
8 yıl önce