|

Battlefield 1'in yeni videosu yayınlandı

1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı savaş oyunu Battlefield 1'in yeni videosu yayınlandı. Söz konusu videoda oyunda kullanılacak araçlar tanıtılıyor. Battlefield 1'in çoklu oyuncu modunda Osmanlı askerlerinin de yer alacağı açıklanmıştı.

Yeni Şafak
09:24 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 06:24 - 13/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Battlefield 1'de kullanılacak araçların videosu yayınlandı.
Battlefield 1'de kullanılacak araçların videosu yayınlandı.

Electronic Arts tarafından geliştirilen Battlefield 1, geride bıraktığımız aylarda resmen tanıtılmıştı. EA'nın bu oyunda radikal bir karar alarak modern savaşları geride bıraktı ve eski savaşları konu aldı. İsminden de anlaşılacağı üzere oyuncular Battlefield 1'de 1. Dünya Savaşı'nın en gerçekçi oyun deneyimini yaşayacak.



Aslında birçok oyun severin bu doğrultuda bir talebi vardı. Zira Battlefield ve Call of Duty gibi dünyaca ünlü aksiyon oyunları artık modern savaşlara geçiş yapmıştı. Hatta Call of Duty'nin ilerleyen serilerde uzay savaşlarına geçiş yapacağı iddia ediliyor. Hal böyleyken EA'nın bizleri 1914'e götürecek olması çoğu oyun severi mutlu etti.





Oyuna dair detayları önceki haberlerimizde anlatmıştık. Hatta Battlefield 1'in multiplayer (çoklu oyuncu) modunda Osmanlı'nın da yer alacağını öğrenmiştik. Bu modda Osmanlı'nın yanı sıra İngiliz, Alman, Avusturya-Macaristan, İtalyan ve Amerikan askerleri de yer alacak.





EA, oyuna dair heyecanı sıcak tutmak için belli aralıklarla videolar yayınlıyor. İşte o videoların en son yayınlananında, Battlefield 1'de kullanılacak araçlar tanıtılıyor. Oyunda o döneme ait tank ve uçakların kullanıldığı ve oyuna çok gerçekçi bir şekilde aktarıldığı dikkat çekiyor.



21 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa çıkacak oyun, gelmiş geçmiş en iyi savaş deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.





#Battlefield 1
#Electronic Arts
#1. Dünya Savaşı
8 yıl önce