|

Beşiktaş sosyal medyada rekor kırdı

Beşiktaş'ın son dönemde başlattığı 'come to Beşiktaş' kampanyası, yeni transfer Alvaro Negredo için çekilen özel video ile adeta zirve yaptı. Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan videonun dünya çapında 1 milyarın üzerinde görüntülendiği açıklandı.

Yeni Şafak
15:14 - 4/08/2017 Cuma
Güncelleme: 15:19 - 4/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
'Come to Beşiktaş' kampanyası dünya çapında ses getirdi.
'Come to Beşiktaş' kampanyası dünya çapında ses getirdi.

Spor Toto Süper Ligi’nde son 2 yıldır üst üste şampiyon olan Beşiktaş, yaptığı transferler kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Beşiktaş’ın yeni transferi Alvaro Negredo için yaptığı özel video, hem izlenme rekorları kırdı hem de rakiplerine ilham kaynağı oldu.


Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer, 56 binin üzerinde RT edilen ‘come to Beşiktaş’ videosunun dünya çapında toplamda 1 milyar kez görüntülendiğini duyurdu.


Beşiktaş’ın bu videosuna ilk tepki ünlü İtalyan futbol kulübü AS Roma’dan geldi. Medipol Başakşehir’den Cengiz Ünder’i kadrosuna katan Roma, özel video çekerek Beşiktaş’a göndermede bulundu.


Popüler videoya Sağlık Bakanlığı da duyarsız kalmadı ve ‘come to Beşiktaş’ yerine ‘come to health’ yani ‘sağlığa gel’ sloganını üretti. Yapılan görselde sağlık için her gün en az 10 bin adım atılmamasının önemi vurgulanıyor.


#Beşiktaş
#Sosyal medya
#Twitter
7 yıl önce